Атракціони на Волині безпечні, – Держгірпромнагляд

Атракціони на Волині безпечні, – Держгірпромнагляд
На Волині на всіх стаціонарно встановлених та пересувних актракціонах проведено експертно-технічні обстеження, за результатами яких складені акти готовності техніки до експлуатації після міжсезонного зберігання.

Про це повідомили у прес-службі територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області.

Протягом квітня-травня поточного року посадові особи теруправління перевіряли готовність суб’єктів господарювання, які експлуатують атракціонну техніку щодо її безпечної експлуатації у весняно-літній період.

Зокрема перевірили КП «Центральний парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки» в Луцьку, міський парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки у Ковелі, парк культури і відпочинку в Нововолинську, ПП «Волвест-М» у Луцьку, підприємця Герасимчука С. В.з Ковеля та підприємця Ласкіна І. В. з Володимира-Волинського.

Встановлено, що на усіх стаціонарно встановлених та пересувних актракціонах фахівці ДП «Волинський ЕТЦ» провели експертно-технічні обстеження, за результатами яких складені акти готовності до експлуатації атракціонної техніки після міжсезонного зберігання.

За результатами перевірок за допущені порушення законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнули директора Нововолинського міського парку культури і відпочинку та відповідального за роботу атракціонів ПП «Волвест-М».

Найбільш характерні порушення такі: несвоєчасно поновлено дозвіл на виконання робіт та експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки, відсутність положення про службу охорони праці, відсутність акта технічного огляду атракціонів спеціалізованою організацією, несвоєчасно проводяться медичні огляди обслуговуючого персоналу атракціонів тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: безпека
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Атракціони на Волині безпечні, – Держгірпромнагляд
11 травень, 2012, 15:22