Волонетри Луцька готують військових до зими

Волонетри Луцька готують військових до зими
ВОГО «Фундація розвитку громад» оголошувала про збір теплих речей для військових в зону АТО.

До офісу громадської організації знов пішли люди із сумками та пакетами, - пише прес-служба Волинської обласної громадської організації "Фундація розвитку громад".

Ось те, що назбирали волонтери за тиждень: шкарпетки – 11 пар, светри чоловічі – 9 шт, теплі кофти, водолазки – 6 шт, пледи – 7 шт, рушник махровий – 1 шт, куртка зимова чоловіча (темно-зеленого кольору ), спальник – 1. Передачу цих речей військовим заплановано на кінець наступного тижня.

Крім того, ВОГО «Фундація розвитку громад» дякує салону краси «ПАННА» в особі Оленицької Ольги та Ганни Іванівни, які відгукнулись і придбали для луцьких прикордонників, що скоро вирушають на Схід, справжню професійну машинку для підстригання.

«Ми дякуємо усім, хто відгукнувся, бо на таких простих людях, що є справжніми патріотами, тримається уся країна. Небайдужість є основною рисою усіх українців і саме завдяки цій рисі й досі тримається наша армія та наша держава» – говорить виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

ВОГО «Фундація розвитку громад» нагадує, що у зв’язку із похолоданням військовим терміново потрібні теплі речі та все, що може їх зігріти.

"Тому українці мають усі зусилля зосередити на те, щоб бійцям, які не словом, а ділом захищають нашу країну на Сході, було тепло. У кожного чоловіка вдома хоча б один є теплий светр, який він більш ніколи не одягне. Навіть звичайна пачка чаю може зігріти не одного солдата. Не будьте байдужими, бо від цих хлопців залежить життя цілої держави", - пишуть організатори збору.

Отже, ми збираємо:
– зимова військова форма;
– зимові бєрци;
– термобілизна;
– тепла спідня білизна;
– теплі шкарпетки;
– тактичні зимові перчатки;
– теплі рукавиці чи печатки (на блок-пости);
– в’язані шапки (темного кольору);
– теплі шарфи (темного кольору);
– теплі кофти, водолазки, светри (темного кольору, що можна піддіти під форму;
– спальні мішки;
– плащі-палатки;
– каремати;
– теплі ковдри, пледи;
– термоковдри/термоспальники/термоковри;
– полівітаміни;
– чай, кава, цукор, мед;
– цигарки;
– засоби гігієни (шампуні, мило, зубна паста, станки для гоління, вологі серветки тощо);
– листи для солдат, дитячі малюнки.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що усі речі, що ви приносите повинні бути темних кольорів (чорний, коричневий, темно-зелений, темно-синій тощо).

Усіх небайдужих також просимо перерахувати кошти на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135.

Усі зібрані кошти будуть витрачені на потребу військових в зоні АТО.

Приносити речі можна за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Телефонуйте: 0673323040, 0673328802. Більш детальну інформацію та звіти про допомогу ВОГО «Фундація розвитку громад» військовим можна побачити на сайті http://vogofrg.org/.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонетри Луцька готують військових до зими
03 жовтень, 2014, 15:37