Збирають гроші на камуфляж для луцького батальйону Нацгвардії

Збирають гроші на камуфляж для луцького батальйону Нацгвардії
На Волині триває збір грошей на камуфляжні комплекти для бійців луцького батальйону Національної гвардії.

Як відомо, частину бійців військового з'єднання перевели з Луцька на Схід. Волонтери, активісти "Самооборони" і афганці купили їм термобілизну, тепле спіднє та інше. Також бійці своїм коштом придбали дрібні речі.

Наразі незакритою залишилася позиція щодо камуфляжних комплектів, в які входять кітель, куртка, штани. Частина військових забезпечена так званим мультикамом, тож просять для товаришів по службі придбати камуфляж такого ж формату.
Волонтерам з групи "Допомога армії | Луцьк" вдалося знайти такий камуфляж у громадської ініціативи "Поліські партизани".

Вартість одного комплекту становить приблизно 400 гривень. Потрібно придбати 35-40 комплектів. Наразі волонтерами зібрано 10 тисяч гривень, більшість з яких пожертвували благодійник зі Львова та луцький осередок ВО "Батьківщина".
Залишилося зібрати 4-6 тисяч гривень.

"Просимо небайдужих людей допомогти з дозбирати цю суму. Збір триватиме до 13 жовтня. Плануємо передати камуфляж нашим бійцям 20 жовтня. Дякую усім, хто вже долучився, а також депутату Луцької міської ради Андрієві Разумовському та громадському діячеві Назару Романюку, які підтримують нашу групу", - розповів волонтер Анатолій Котлюк.

Гроші можна надсилати на картку Приватбанку: 6762 4683 9344 4561 (отримувач Анатолій Котлюк). Тих, хто не може перерахувати гроші на вказану картку, просять телефонувати на номер 063 044 66 79.

Окрім того, в групі "Допомога армії | Луцьк" в соцмережі "Вконтакте" відбувається аукціон, лотами якого є речі відомих лучан. Так, до акції долучилися тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний,соліст гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк та радіоведуча Вікторія Жуковська.

Більше про аукціон читайте тут: www.vk.com/dopomogarmiilutsk

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще не замерзла Україна! І буде гарно...
Відповісти
Останні новини
Збирають гроші на камуфляж для луцького батальйону Нацгвардії
03 жовтень, 2014, 16:25