Відкрили дитяче приймальне відділення у тубдиспансері. ФОТО

Відкрили дитяче приймальне відділення у тубдиспансері. ФОТО
Хворі на туберкульоз діти матимуть нове приймальне відділення з консультативним кабінетом.

У Волинському обласному протитуберкульозному диспансері відкрили дитяче приймальне відділення у п’ятницю, 3 жовтня.

Вже обладнали дитячу реєстратуру, консультативний кабінет, санітарну кімнату.

«Більша половина дітей, які захворіли на туберкульоз, – це є діти прямого контакту. Так само, коли діти приходять в наш заклад на консультацію до лікаря, вони прямо або опосередковано контактують з інфекцією, із хворими людьми. І ми сьогодні відповідно до вимог інфекційного контролю зробили таким чином, що діти не будуть пересікатись з дорослим контингентом: чи то людина хвора на туберкульоз, чи то прийшла на консультацію», – зауважив генеральний обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання Олег Яковенко.

За його словами, на ремонт дитячого відділення фонд «Новий Луцьк» виділив 100 тисяч гривень. За ці кошти працівники протитуберкульозного диспансера закупили будівельні матеріали, а ремонт проводили своїми силами.

На сьогодні завершене лише приймальне відділення. На закінчення ремонту дитячого стаціонару потрібні додаткові кошти у розмірі 500 тисяч гривень. Тому хворі діти поки перебувають у пристосованому приміщенні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На повну потужність запрацювала піарно-дискредитаційна мясорубка Палиці-Констанкевич. Перша частина слова словосполучення "піарно": 100 тисяч гривень від фонду Палиці - це копійки. При сьогоднішній ціні будматеріалів за них можна провети легкий ремонт дачного будиночка брежнєвського пенсіонера розміром 3Х4. Але мясорубка спрацювала так, що все - і ремонт, і здача в експлуатацію - трапилась якраз за три тижні до виборів. Як, до речі, і поява ксилофону в дитячій музичній школі №3. Наступна частина словосполучення - "дискредитаційна". У "Волинських новинах" зявився матеріал про Бориса Загреву. Ні слова правди. Один бруд. За такі статті треба обценьками виривати язик.
Відповісти
дурень та базікало а не знаючий! спочатку сам щось зроби корисне для нашої держави хоч на 1 гривню а потім будеш...! гроші на цей ремонт були виділені ще весною, за які закупили повно матеріалів і зробили та продовжують робити ремонти. "знаючий", ти часом туберкульозом не хворив? не дай боже захворієш, потрапиш в цю лікарню та можливо тоді зрозумієш. всі у нас все знають, але лише на словах та з критикою в чужу адресу!
Відповісти
Краще той Яковенко раціонально використав гроші,які йому довірили.Вище 1-го поверха не піднімався,що не бачив в яких палатах хворі лікуються це гірше ніж в тюремній камері.Пропіарився...відкрив дитяче приймальне віділення.А зараз по новому протоколу взагалі йде скорочення штату і відповідно ліжкоднів на хворих.Те що лікар прийме в рік 10 хворих і то з них 1-2-є дітей,решта просто консультації.Для цього треба було витрачати гроші.Щоб приміщення пустовало без роботи.Це добре що тебе погнали.Ще цього дочекається Валецький твоя доля така ж буде як у попередника.Піаришся з відкриттям в тіхаря баклабораторії в реконструйованому приміщенн.Хоч би працівників покликав для підтримки чи що.Бери приклад з Яковенка,як відкриття,то відкриття.
Відповісти
Останні новини
Відкрили дитяче приймальне відділення у тубдиспансері. ФОТО
03 жовтень, 2014, 17:52