Григорій Пустовіт вручив нагороди юним футболістам. ФОТО*

Григорій Пустовіт вручив нагороди юним футболістам. ФОТО*
183 вихованці спортивних шкіл з багатьох міст України взяли участь у турнірі юних футболістів.

Про це розповіли організатори змагання 5 жовтня.

Зі слів організаторів, дітлахи 2003-2006 років народження приїхали на турнір із різних міст нашої держави – Львова, Києва, Івано-Франківська та інших.

Кращою у змаганні стала команда Київської ДЮСШ № 15. Загалом, 12 команд вибороли призові місця. Кращих гравців команд також нагородили кубками та медалями.

Привітати юних футболістів та їх тренерів прийшов кандидат у народні депутати України від об'єднання «Батьківщина» Григорій Пустовіт.

«Спорт потрібно підтримувати, особливо дитячий спорт, сьогодні ми отримали велике задоволення, як грали ці хлопчики в футбол, скільки було витрачено тут енергії, як вони хотіли показати свої найкращі якості, хотіли показати все, чого навчилися з тренером. Такі змагання треба організовувати, тому що це здоров'я нації. Сильної здорової нації не буде, якщо діти не будуть займатися спортом, тому такі турніри вкрай нам потрібні», - зазначив Григорій Пустовіт.

Також він додав, що молоді спортсмени гідна заміна дорослим гравцям українських футбольних клубів. Григорій Пустовіт побажав дітям віри в себе і в свою перемогу, а тренерам подякував за те, що змогли направити дитячу енергію в правильне русло.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже радий, що політики все не забувають про розвиток спорту на Волині.
Мій син певно цілий тиждень буде радіти із своєї медалі.
Здається така дрібничка, але все ж...
Відповісти
Був на посаді голови ОДА і нічого не зробив для розвитку футболу Волині.А зараз на виборах імітує прихильництво до футболу роздачею медалей.Побудуй стадіон,зроби команду тоді може станеш нашим хлопцем.А так випадковий зустрічний.....
Відповісти
Він був дуже короткий термін на цій посаді.І мені здається він робив дуже багато, якщо непобоявся стати на цю посаду в такий час!
Відповісти
Пустовіт мудра людина, на посаді губернатора зробив багато. Не знаю хто краще за нього розрулив би ту тодішню тупикову ситуацію.
Відповісти
Останні новини
Григорій Пустовіт вручив нагороди юним футболістам. ФОТО*
05 жовтень, 2014, 18:02