Анатолій Гриценко зустрівся з лучанами. ФОТО*

Анатолій Гриценко зустрівся з лучанами. ФОТО*
Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко під час зустрічі з волинянами розповів про своє бачення вирішення конфлікту на сході України.

Зустріч відбулася у Палаці культури міста Луцька 5 жовтня.

Політик розпочав зустріч із привітань усіх вчителів з їхнім професійним святом.

«Вчителя потрібно шанувати не тільки у День працівника освіти. Від вчителів залежить світогляд нашого покоління, їх патріотизм і шана до батьків. Після школи діти повинні отримати не лише атестат, але і знання, які принесуть користь суспільству і їм особисто», - вважає кандидат у нардепи Анатолій Гриценко.

Політик зазначив, що вибори до Верховної ради України цього року є незвичними. Адже після 26 жовтня уряд повинен піти у відставку.

«У країні з’явиться шанс сформувати нову команду і вирішувати ті проблеми, за які жодна влада не хотіла братися. Адже на митниці, у судах, у прокуратурі, як брали хабарі так і беруть. Частина команди Януковича безкарно покинула Україну, а інша частина зараз себе добре почуває і у Києві. Хлопці договорились»,- заявив політик.


ТЕРОРИСТИ НА ДОНБАСІ ХОЧУТЬ ЛЕГАЛІЗУВАТИ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ

Розкритикував Анатолій Гриценко так званий закон про надання Донбасу особливого статусу. Політик вважає, що це стане легалізацією терористів. На його думку, вчорашні бандити, які тероризували мирних людей, сьогодні можуть стати депутатами і міліціонерами.

«2 листопада терористи хочуть обрати парламенти своїх так званих республік. У цьому середньовіччі ДНР і ЛНР українцю нічого робити. Вони як Гітлер спалюють українські книги, мордують людей за жовто-блакитні стрічки. Не можна їм віддавати тисячі гектарів землі, сотні підприємств і людей, які для них стануть рабами. Це може стати новим плацдармом для чергових воєн Путіна»,- заявив лідер політичної партії «Громадянська позиція».

Мир в Україні, на думку Гриценка, настане тоді, коли путінські війська покинуть територію нашої держави. І після цього необхідно встановити посилений контроль українсько-російського кордону.

«Нам потрібен мир і спокій, але не ціною капітуляції. Якщо вдасться Порошенку вигнати російську армію швидко і без крові – це добре. А якщо ні - значить треба силою це робити. У державі немає ніякої АТО. Ніколи антитерористичні операції не проводяться артилерією і важким озброєнням масового ураження. Потрібно визнати, що в країні війна і вводити воєнний стан на територіях де ідуть бойові дії»,- зауважив Анатолій Гриценко.

У ПАРТІЇ ГРИЦЕНКА НЕМАЄ «СТАРИХ» ОБЛИЧ

Також під час зустрічі із волинянами лідер політичної партії «Громадянська позиція» представив свою команду із якою він іде на вибори до Верховної Ради. Із 156 кандидатів, лише троє були народними депутатами.

«Люди із моєї команди для суспільства мало знайомі. Майдан хотів оновлення у партіях, я його провів. У команді є юристи, економісти, підприємці, які знають як створювати робочі місця. Усі 156 кандидатів на сайті партії оприлюднили свої декларації. Заставу у розмірі 1 мільйон 200 тисяч гривень внесли підприємці-однопартійці. Олег Канівець, Леоніл Маков, Олексій Гаврилов, Петро Ландяк, ці люди не олігархи, але саме вони внесли заставу»,- зазначив політик.

Гриценко переконує, що перед виборами починають розкручувати технічних кандидатів та партій. Зокрема на цих парламентських виборах, як і на президентських, з’являються кандидати із співзвучними прізвищами. Так у виборчому бюлетені під прізвищем Гриценко з’явився кандидат у президенти Гриненко.

«Така технологія є поширеною. На президентських виборах таким чином я втратив 70 тисяч голосів. Гриненко не вів ніякої передвиборчої кампанії, бо його завданням було відібрати голоси в інших кандидатів. Сьогодні «Громадянська позиція» на вибори іде під номером 27, а під номер 29 іде нікому невідома партія «Громадський рух»,- заявив політик.

ГОТОВИЙ ЛЮСТРУВАТИСЯ ОДНИМ ІЗ ПЕРШИХ

У форматі зустрічі лучани мали можливість особисто поставити запитання політику. Одне із перших запитань стосувалося люстрації. Гриценко заявив, що готовий пройти її навіть на детекторі брехні.

«Ще за часів Януковича я проходив люстрацію десятки разів. Коли я вимагав відставки диктатора і суду над ним, мною почалася займатися прокуратура. Про це мало хто знає. Слідчі шукали чи є у мене котеджі, заводи, недоліки у моїй роботі Міністром оборони, і нічого не знайшли»,- розповів лідер політичної партії «Громадянська позиція».

На закінчення зустрічі Анатолій Гриценко сказав, що держава потребує медичних реформ. Політик сказав, що у його передвиборчій програмі є такий пункт реформування медицини.

«На кожний вік людини законом потрібно визначати пакет медичної допомоги, яку держава гарантує безкоштовно. Ідеться про усіх мешканців держави, незалежно чи це місто чи село. Адже податки сплачують усі, і саме за них має бути забезпечена безкоштовна медицина. Залежно від бюджету країни, держава має виділяти кожній людині по тисячі гривень на те щоб купити ліки, або поїхати у районну лікарню»,- резюмував політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гриценко важко зрозуміти: або він бреше, або не знає, що за його спиною діється. Він піддає нищівній критиці Яценюка, а його партія по Луцьку підтримує Яценюкового висуванця - Ігора Лапіна (відомого у бандитських колах як "Долар")
Відповісти
партія на Волині поки публічно нікого не підтримала.
Відповісти
Кажуть Грицюк пропонував Гриценко свої послуги і так само як він все життя підтримував Ляшка і Садового так тепер виявляється він все життя підтримував Гриценко. Грицюка традиційно послали...
Відповісти
А по Маневицькому округу уповноваженою особою партії Гриценка є кандидат в депутати від Королевської і його син... Це так само задумано?
Відповісти
Останні новини
Анатолій Гриценко зустрівся з лучанами. ФОТО*
06 жовтень, 2014, 12:30