Відомо, коли проведуть виплати для учасників АТО

Відомо, коли проведуть виплати для учасників АТО
Міністерство оборони України виконує завдання щодо переведення виплат грошового забезпечення військовослужбовців і заробітної плати працівників військових частин та установ Збройних Сил України до установ державних банків.

На сьогодні державними банками України є ПАТ «Державний ощадний банк України», ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» та ПАТ АБ «Укргазбанк», - повідомляє Еспресо.TV.

Переведення виплати грошового забезпечення та заробітної плати до установ державних банків передбачено здійснити двома етапами:

1) учасникам антитерористичної операції — невідкладно, починаючи з жовтня 2014 року;

2) іншим військовослужбовцям і працівникам — починаючи з листопада 2014 року.

Вибір державних банків та укладення з ними договорів належить до повноважень виключно військових частин (установ) і здійснюється з урахуванням найбільш сприятливих умов щодо розрахунково-касового обслуговування (розташування відділень банку, кількість банкоматів, вартість банківських послуг тощо), а також права працівників на вибір зарплатно-карткових проектів.

У разі неукладення договорів з установами державних банків або неоформлення платіжних карток у визначені протокольними рішеннями терміни Міністерство оборони України забезпечить виплату коштів військовослужбовцям і працівникам військових частин та установ Збройних Сил України готівкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомо, коли проведуть виплати для учасників АТО
05 жовтень, 2014, 21:18