7 жовтня на Волині: гортаючи календар

7 жовтня на Волині: гортаючи календар
День народження 7 жовтня святкують одразу два депутати Луцької міської ради Роман Бондарук та Анатолій Бірюков.

Також день народження у знаного на Волині майстра вишивки Юрія Савки (на фото).

Особисте свято цього дня у власного кореспондента газети «День» Наталії Малімон, журналістки Ірини Костюк та головного державного податкового інспектора сектора взаємодії із ЗМІ та громадськістю головного управління Міндоходів у Волинській області Любові Гараніної.

7 жовтня іменини у чоловіків, яких нарекли Владиславами.

ВолиньPost вітає усіх іменинників та бажає міцного здоров’я, кохання, злагоди у родині, творчого натхнення та професійних успіхів!

Цього ж дня у 1253 році відбулась коронація галицько-волинського князя Данила Романовича (Галицького).

7 жовтня 1971 року присвоїли звання почесного лучанина Анатолію Бринському, учаснику партизанського руху на Волині та Михайлу Корчеву, організатору становлення і розвитку харчової промисловості на Волині.

Цього дня 2004 року помер командир сотні групи «Турів» відтинку «Лиман» Української повстанської армії, багатолітній політкаторжанин, провідник ОУН на Волині Мелетій Семенюк.

Він також був заступником голови Всеукраїнського братства ОУН-УПА ім. генерала-хорунжого Романа Шухевича і головою Братства ОУН-УПА Волинського краю ім. Клима Савура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найвидатніша людина зі згаданих іменинників - Роман Бондарук. Природа буде довго відпочивати після "видачі на-гора" такого генія - захисника знедолених вкладників "Західінкомбанку" і мешканців луцьких гуртожитків, громадського діяча, ініціатора форсування ініціатив по створенню ОСББ, друкаря, талановитого бізнесмена, мецената і благодійника, депутата міської ради і майбутнього депутата ВР України. З днем народження, Романе! Чекаємо від тебе нових звершень на благо рідного міста, але уже в новій іпостасі: депутата Верховної Ради України!
Відповісти