Ситуація на Сході України станом на 7 жовтня: карта

Ситуація на Сході України станом на 7 жовтня: карта
Ситуація на території Луганської та Донецької областей залишається складною.

Вчора повідомляли про зменшення інтенсивності обстрілів після другої години ночі. Проте, попри очікування щодо встановлення режиму тиші, протягом учорашньої доби російські найманці та терористи продовжили обстріли та атаки на позиції сил АТО, - повідомляє Експрес.

Йдеться про чергові спроби штурму донецького аеропорту, який терористи обстрілювали з артилерії, установок «Град» і танків. Українські військові відкрили вогонь у відповідь, терористи зазнали втрат. Наразі російські найманці не припиняють атаки.

Військові злочинці завдали артилерійського удару по житлових кварталах селища Ольховатка з боку села Тимофіївка у Шахтарському районі Донецької області та здійснили мінометний обстріл міста Попасна з боку селища Калинове Луганської області. Такі обстріли не можна виправдати жодною військовою необхідністю. Це цинічні атаки на мирних людей, внаслідок яких на Луганщині загинули 3 особи.

Найбільшу кількість обстрілів наших військових зафіксовано під Дебальцево і Старогнатівкою Донецької області та в районі міста Щастя Луганської області.

Бойових зіткнень на кордоні поза межами зони АТО не зафіксовано.

Внаслідок обстрілів за добу загинуло 5 українських військових.

На південних рубежах України прикордонники продовжують фіксувати факти проведення повітряної розвідки. Учора о 19 годині на ділянці в районі селища Широкіне виявлено безпілотник, який рухався у напрямку Маріуполя на висоті 1 кілометр.

Прикордонники також зафіксували демонстративну ротацію російських військових на позиціях в окупованому Криму - навпроти контрольного пункту «Чонгар». Зміна приїхала на 15 КаМАЗах, після чого було проведено шикування особового складу.

За добу виїзні бригади «Укроборонпрому» відремонтували 9 одиниць бронетехніки. За період з 6 вересня до 6 жовтня 2014 року відремонтовано 433 одиниці бронетехніки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація на Сході України станом на 7 жовтня: карта
07 жовтень, 2014, 16:45