Волинський осередок «ДемАльянсу» назвав кандидата, якого підтримає на виборах*

Волинський осередок «ДемАльянсу» назвав кандидата, якого підтримає на виборах*
На Волині почав діяти обласний осередок політичної партії «Демократичний Альянс».

Установчі збори з нагоди створення Волинської обласної організації політичної партії «Демократичний Альянс» відбулися у Луцьку 2 жовтня, повідомили у прес-службі волинського осередку «ДемАльянсу».

Учасники зборів шляхом голосування обрали голову волинського осередку. Нею стала лучанка, громадська активістка Юлія Сабатюк.

В установчих зборах взяв участь один з лідерів партії, учасник АТО в складі 13-го батальйону старший лейтенант Ігор Андрійченко. Він звернувся до присутніх із побажаннями плідної праці. «Демократичний Альянс – партія нового часу. Ми не визнаємо принципу вождизму. У нас робота ґрунтується на відповідальності і ініціативі кожного. Тому бажаю волинським колегам, аби ваш осередок став центром єднання ініціативних, порядних і енергійних людей», - сказав Андрійченко.

Юлія Сабатюк у свою чергу заявила, що докладе максимальних зусиль, аби очолюваний нею осередок став одним з найпотужніших партійних об’єднань в області. «На Волині не бракує людей, які давно перестали сподіватися на будь-кого іншого, крім самих себе. Наприклад, у Луцьку створено півтори сотні об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Лучани зрозуміли: аби навести лад у своєму домі, треба, по-перше об’єднуватися, а по-друге – щодня багато і наполегливо працювати».

Одне з важливих питань, яке обговорювали учасники установчих зборів – потреба спільної позиції напередодні парламентських виборів. Після активної дискусії волинські демальянсівці зійшлися на думці, що на виборах до Верховної Ради їх осередок підтримає кандидата-самовисуванця Романа Бондарука, який балотується у місті Луцьку (22-й виборчий округ).

Член партії «ДемАльянс» Ігор Крижанівський пояснив, що Роман Бондарук – один з небагатьох кандидатів до парламенту, який на ділі довів, що розуміє важливість підтримки активних і відповідальних людей. До прикладу, саме з його ініціативи у Луцьку прийнята і діє Програма сприяння діяльності ОСББ міста на 2012-2014 роки. «Роман Бондарук не перший рік наполегливо «просуває» вкрай важливу для кожного лучанина ідею: тільки ми самі можемо навести лад у своєму домі, а чекати подачок від влади – не діло», - заявив Ігор Крижанівський.

Довідка


Партія «Демократичний Альянс» була створена у серпні 2010 року. Її створили активісти всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс». Очолює партію Василь Гацько – економіст, громадський діяч, активний майданівець.

Політична партія «Демократичний Альянс» бере участь у позачергових виборах народних депутатів України, які пройдуть 26 жовтня, разом із партією Громадянська позиція. Василь Гацько – № 2 у партійному списку Громадянської позиції, після її лідера Анатолія Гриценка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така організація, а впала нижче плінтусу!!!
Підтримати найбільшого рейдера Волині.
Просто введіть в гуглі і самі зрозумієте
Відповісти
Дійсно старі обличчя...а полковник Гриценко здувся...ще під час майдану... не кажучи про війну... ПРикро за Гацько ...
Відповісти
Скажіть тому, кого ви підтримуєте, нехай віддасть борги банку і людям, нехай вибачиться перед людьми і витре їхні сльози. І продовжуйте підтримувати кровопивцю, так і будете мати.
Відповісти
Таке бидло, яке винне гроші в банку іде ще красти в парламент Ганьба.НЕ підтримуйте Лучани таких пройдисвітів.
Відповісти
завжди банки дурять людей , здирають відсотки , обдирають, забирають в простих мешканців майно, якщо він наказав банк Молодець! Низький уклін!
Відповісти
Саботюк і Бондарук - парочка твікс,будуть робити свої чорні справи надалі разом,ха ха ха
Відповісти
Це дійсно абсурд.
Відповісти
Ого, скільки тут романюко-ботів назбиралось. І всі одразу - постраждалі від банку?)

Демальянс завжди встигне його прогнати, якщо він накосячить. Всі б краще за єрємєєвих та івахових турбувались.
Відповісти
Останні новини
Волинський осередок «ДемАльянсу» назвав кандидата, якого підтримає на виборах*
07 жовтень, 2014, 16:49