Для Луцька закуплять додаткові тролейбуси

Для Луцька закуплять додаткові тролейбуси
Луцьки міський голова Микола Романюк пообіцяв придбати два додаткові тролейбуси для Луцька.

Про це стало відомо у вівторок, 7 жовтня, під час громадського слухання про пасажирські перевезення пільгових категорій населення у Палаці культури міста Луцька.

«Ми робимо все максимальне для того, щоб було більше тролейбусів. Найближчим часом ми придбаємо у Польщі ще два. Тому що український новий тролейбус коштує два мільйони гривень», - зазначив він.

«У Польщі, якщо ми беремо після капітального ремонту, нам тролейбус із розмитненням обходиться 100 тисяч гривень. Ви бачите 15 маршрут, автобус ми замінили тролейбусами, привели їх у порядок, пофарбували. Він ще пару років поїздить. Всі інші наші тролейбуси, які є в Луцьку, уже двічі проходять термін експлуатації», – повідомив Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Він ще пару років поїздить.
Відповісти
Ага, ті тролейбуси 15-ки ледве повзуть. Були автобуси, то хоч швидко можна було по місту їздити, і ще атмосфера якась гнітюча в тих тролейбусах.
Відповісти
Та це гарна ідею.Хто був в Рівне то бачив які там тролейбуси їздять .вони і 3 рази використали ресурс.Так це не найкращі тролйбуси,якщо врахувати що їх можна закупити 20 за ціною одного це великий плюс.
Відповісти