Докази військової агресії Росії передали до ОБСЄ

Докази військової агресії Росії передали до ОБСЄ
Під час зустрічі з делегацією постійних представників держав-учасниць ОБСЄ міністр оборони України Валерій Гелетей передав їм докази військової агресії Росії проти України.

Про це Гелетей написав вчора ввечері на своїй сторінці у Facebook.

«Кожен з нас зараз розуміє і бачить, що Україна знаходиться на першому рубежі цивілізаційного конфлікту, ініційованого Росією. Наше завдання - якомога повніше донести це до світової громадськості. Сьогоднішня зустріч з делегацією постійних представників держав-учасниць при ОБСЄ є однією з актуальних можливостей для того, щоб показати реальний стан речей у цьому кривавому конфлікті.

Я детально продемонстрував нашим іноземним гостям етапи розвитку збройної агресії Російської Федерації проти України, надав факти цинічної та брехливої пропаганди країни-сусідки, докази масових розправ терористів над мирними жителями, свідчення про злочини бойовиків, які прикриває й заохочує російська сторона. Представники ОБСЄ запевнили мене, що отримана інформація є значимою для підсумків їхнього візиту, і вони зроблять все від них залежне, щоб світ почув правду», - написав міністр.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Докази військової агресії Росії передали до ОБСЄ
08 жовтень, 2014, 08:29