На Волині знищено 2 деревяні споруди та 9 тонн сіна внаслідок пожежі

На Волині знищено 2 деревяні споруди та 9 тонн сіна внаслідок пожежі
За добу на Волині МНСникам довелося ліквідувати три пожежі через необережність громадян.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області.

7 жовтня, о 11:15, у селі Кукли Маневицького району виникла пожежа у цегляній господарській будівлі. Згодом вогонь перекинувся на прибудований дерев'яний гараж. Вогонь приборкували рятувальники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини із Маневич та бійці місцевої пожежної команди смт.Колки. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення.

О 12:37 до служби порятунку надійшло повідомлення, що внаслідок необережного поводження з вогнем в селі Костюхнівка Маневицького району горить дерев'яна господарська споруда.

Вже за 5 хвилин на місце виклику прибули працівники сільської місцевої пожежної команди та розпочали гасити полум'я, яке встигло перекинутись на сусідні дерев'яну та цегляну господарські споруди. Згодом до гасіння приєдналися вогнеборці 13-ї державної пожежно-рятувальної частини із райцентру, місцевої пожежної команди селі Цміни та пожежна охорона Вовчецького лісництва.

Понад півтори години тривала боротьба з вогнем, який знищив обидві дерев'яні споруди, 9 тонн сіна, пошкодив дах цегляної споруди та господарський інвентар.

Цього ж дня, о 14:11, внаслідок замикання електромережі виникла пожежа у цегляному житловому будинку в селі Підгайці Луцького району. На місце події оперативно прибула чергова варта у складі двох відділень 1-ї пожежно-рятувальної частини міста Луцька, однак господарі встигли ліквідувати пожежу самотужки. Вогонь встиг знищити електропобутову техніку, пошкодив стіни, двері, меблі в кухні.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС, пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині знищено 2 деревяні споруди та 9 тонн сіна внаслідок пожежі
08 жовтень, 2014, 11:50