Лучан запрошують зняти стрес на заняттях із арт-терапії

Лучан запрошують зняти стрес на заняттях із арт-терапії
Все більше лучан відвідують заняття із арт-терапії «АнтиСтресЗона».

Заняття організовує Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з ВОГО «Корпорація щастя», арт-терапевтом Ольгою Созонік і художницею Мариною Лактіоновою, - інформують на сайті Луцької міської ради.

Учасники проекту із задоволенням відвідують творчі заняття із арт-терапії – у затишній атмосфері під звуки заспокійливої музики вони малюють, створюють колажі, висипають мандали кольоровим піском, у команді розмальовують фрактали, користуються народними традиціями і створюють тематичні ляльки-мотанки.

Відвідувачі занять із арт-терапії кажуть, що справді під час заняття вони заспокоюються, знімають напругу, врівноважують свої емоції.

Жінки, чоловіки яких перебувають у зоні АТО, зазначають, що після заняття із арт-терапії, вони повертаються додому із внутрішнім спокоєм. Вони неодноразово повторюють, що це дуже важливо, адже на відстані кілометрів чоловікові важливо чути у жіночому голосі впевненість у тому, що все буде добре.

Арт-терапевт Ольга Созонік розповіла, що програму занять складено таким чином, щоб учасники, крім зняття стресу та напруги, могли присвятити цінний час для себе, для свого особистісного розвитку. На думку Ольги, криза та несприятливі умови у державі - це час, коли дуже важко, з іншого боку - це час переоцінки, пошуку цінностей, осмислення свого життя, час, коли залишаєш для себе тільки важливе.

За словами директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, це є вдалий і потрібний соціальний проект. Він направлений перш за все на особистість, підтримку, допомогу розкрити свій внутрішній потенціал, заспокоїтись і своїм же позитивом ділитися з іншими людьми.

Усіх охочих запрошують до участі у проекті «АнтиСтресЗона». Заняття відбуваються щосуботи об 11 годині за адресою: проспект Соборності, 18 (ІІ поверх, ліве крило ДРАЦСу).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.