У Луцьку на одному з підприємств знайшли труп

У Луцьку на одному з підприємств знайшли труп
До луцького міського відділу міліції звернулася 28-річна жителька обласного центру і повідомила про вбивство.

Жінка розповіла, що на території товариства з обмеженою відповідальністю вона виявила зі слідами насильницької смерті труп свого 61-річного батька, який працював там охоронцем, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Слідчим відділом Луцького МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого пунктом 12 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі до п’ятнадцяти років або ж довічне ув’язнення.

«Затримати підозрюваних допомогли двоє небайдужих волинян, які кинулися їх переслідувати, а згодом передали правоохоронцям, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – У підозрюваних, а це 60-річний та 38-річний жителі Ківерцівського району, вилучили речові докази, які свідчать про їхню причетність до скоєного злочину, і передали в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи».

Зловмисників затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені обставини та мотиви правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.