Голова Іваничівської райради йде добровольцем у зону АТО

Голова Іваничівської райради йде добровольцем у зону АТО
Голова Іваничівської райради йде добровольцем у зону АТО через власні амбіції та кадрову політику місцевої влади

Про це пише "День".

Віктора Вілентка на Волині знають як успішного голову селищної ради містечка Іваничі, голову районної ради. Ще у серпні він записався добровольцем в українську армію і поїхав на навчання на Яворівський полігон на Львівщину. Свій вчинок пояснював тим, що, маючи досвід життєвий і військовий, не може допустити, аби гинули малонавчені молоді хлопці. Він як голова райради хоронив всіх полеглих з Іваничівщини. Чисто людські переживання спонукали Віктора Анатолійовича прийняти таке непросте рішення.

Нещодавно голова Іваничівської райдержадміністрації Андрій Бадзюнь провідав колегу у військовій частині. Каже, що бойовий дух як у його соратника, так і загалом у вояків бригади бойовий. Немало із них вже побували у бойових діях, зокрема під Савур-Могилою, проте не бояться знову піти у бій за Україну і її територію.

Віктор Вілентко вже командує підрозділом мінометників. Записатися в армію добровольцем його змусила і кадрова політика на Волині. В Іваничівському районі мав стати керівником району чоловік, який перед цим "пропіарився для преси, приміряючи бронежилет. Мовляв, вже іде на фронт. Але тільки замаячила керівна посада, усі наміри пропали".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сафарі продовжується...
Відповісти