На Волині очільника району люстрували смітником на голову

На Волині очільника району люстрували смітником на голову
Смітником на голові очільника Володимир-Волинського району завершився візит півсотні громадян.

Про це повідомляє газета "День".

Від Володимира Савчука, обраного на цю посаду не так давно, вимагали проведення традиційного фестивалю “Українське коровай-сузір'я”. Це свято відбувається у районі щороку і в довоєнний, так би мовити, час справді ставало всенародним святом з масовими гуляннями. Це своєрідний конкурс умільців спекти коровай, традиційний на волинському весіллі, а також представлення весільних звичаїв кожного села.

Торік короваї представляла кожна сільська рада району, центром міста з музикою і піснями проходила процесія, котра й демонструвала народні звичаї та обряди. Цього року голова райдержадміністрації вирішив змістити час проведення фестивалю, проте його зовсім ніхто й не забороняв. Хоча, звісно, чимало людей не сприймають таке свято у час неоголошеної війни, "бо яка музика і танці з короваями нині?". Але організатори стверджують, що фестивальне дійство мало відбутися у формі реквієму, а всі зібрані кошти передали б на потреби української армії.

На жаль, пояснив очільник району, що таке дійство ще не готове, тому він і переносить його дату. Активісти цього не сприйняли. І навіть одягнули керівнику району на голову смітник із його ж кабінету. Навряд такі методи спілкування сприяють порозумінню громади району.

Володимир Савчук не працював в органах влади раніше, на попередніх посадах нічим себе не заплямував. Натомість серед організаторів фестивалю є особи, які мали проблеми з законом. Отож так звана “народна дипломатія” не завжди є справедливою. Але фестиваль таки відбудеться цієї суботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придурки, що тут ще скажеш. Якщо й справді декому з одіозних політиків, які накрали мільйони і далі пробують прошмигнути у владу смітник на голові пасує, як от Шуфричу, то яке відношення до цього має простий новопризначенець, котрий нічим не засвітився...
Відповісти
Засвітився він , і досить яскраво .
Відповісти
найшли мені керівника!!!! брихун який розвалив величезну організацію..... людям щей досі гроші неповиплачував..сам в цьому переконаний на власному досвіді. куда дивились як ставили його!!!!
Відповісти
Світ клином зійшовся на фестивалі “Українське коровай-сузір'я”. В районі проблем більше не має.
Відповісти
Та падлюка здурила добру частину району. розвалило за дуже короткий термін підприємство величезне. цікаво куди та сволота поділа техніку і людську зарплату. не засвітився та те падло так засвітилося і вже давно. ЗЛОДЮГА ТА БРЕХЛО. ВІН ВЖЕ РОЙОНУ В ПЕЧІНКАХ СИДИТЬ. НЕ ЗНАЮ ЛЮДИНУ ЩО ПРО НЬОГО МОЖЕ СКАЗАТИ ЩОСЬ ПОЗИТИВНЕ.ХІБА ТІ З КИМ РОЗВАЛЮВАВ ЄКОНОМІКУ РОЙОНУ.

Відповісти
Останні новини
На Волині очільника району люстрували смітником на голову
08 жовтень, 2014, 15:17