Ситуація в зоні АТО станом на 8 жовтня: карта

Ситуація в зоні АТО станом на 8 жовтня: карта
Ситуація у зоні проведення АТО залишається напруженою.

Учора, 7 жовтня, представники тристоронньої наглядової місії на Донбасі узгодили запровадження режиму «тиші» з 18:30, повідомляє прес-центр РНБО.

Однак терористи знову порушили досягнуті домовленості. Обстріли позицій українських військ продовжилися, хоч і не так інтенсивно, як вдень.

За минулу добу було звільнено 3-х осіб, яких терористи тримали у заручниках. Серед звільнених - журналіст Єгор Воробйов.

На ділянках кордону, які контролюються українськими силовиками, бойових зіткнень не зафіксовано. Порушень повітряного простору не було. Утім противник продовжує повітряну розвідку у районі Маріуполя. Біля населеного пункту Широкине було зафіксовано проліт безпілотника.

За добу у зоні проведення АТО загинули 3 українських військових, 12 отримали поранення.

У Донецьку ситуація залишається вкрай напруженою. Терористи не припиняють артилерійські обстріли житлових кварталів міста. Зокрема, бойовики обстріляли Київський та Куйбишевський райони Донецька, внаслідок чого за минулу добу в Донецьку загинуло 3 мирних жителі, ще 4 отримали поранення. Також обстріли бойовиків спричинили руйнування та пожежі у житлових будинках на вулицях Автострадна, Айвазовського, Крупської.

112 вантажівок гуманітарної допомоги з Німеччини вже перебувають на території України. Сьогодні близько другої ночі 98 автомобілів прибули до логістичного центру неподалік Києва. Решта 14 автомобілів мають прибути до Києва протягом дня.

У складі вантажу - 3 пересувних тимчасових містечка, які повністю обладнані для життя у зимовий період. Їх буде доставлено в регіони України, які межують з Донецькою та Луганською областями та до яких найперше приїжджають переселенці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, карта, РНБО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в зоні АТО станом на 8 жовтня: карта
08 жовтень, 2014, 16:36