На Волині вимагають не знищувати малий та середній бізнес. ДОКУМЕНТ

На Волині вимагають не знищувати малий та середній бізнес. ДОКУМЕНТ
Волинські активісти звернулися до прокуратури з вимогою не знищувати малий та середній бізнес.

У середу, 8 жовтня, представники Народної прокуратури спільно з громадськими представниками Волині відвідали очільника Волинської обласної прокуратури Вадима Максимова, - повідомляє прес-служба Народної прокуратури.

Візит був офіційним, за зробленим записом.

Активісти запевнили, що прийшли до прокурора, щоб захистити представників малого й середнього бізнесу від міліціонерів, прокурорів, суддів та різних перевірок.

"Про щоденне винищення бізнесу пан прокурор та його колеги добре знають – в одній країні з колегами прокурорами-шахраями живуть. Знають, і нічого не роблять. Або бояться, або не вміють, або є співучасниками", - зазначили активісти.

Громадські діячі запевнили, що бізнес винищують за допомогою численних корупційних схем, які створюють і втілюють прокурори, міліціонери, податківці та судді.

"З цією "армією" залюбки працюють адвокати, депутати, нотаріуси, великі й маленькі чиновники обласних, районних адміністрацій, їх "ангели-охоронці" в міністерствах, члени міськвиконкомів та навіть селищних "омів", - повідомила Народна прокуратура.

Відтак, Максимову вручили звернення з вимогами.

У тому випадку, якщо прокурор не дасть відповіді або "дасть неправильну відповідь", активісти підготували проект звернення до Президента України, який теж передали Вадиму Максимову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Активісти запевнили, що прийшли до прокурора, щоб захистити представників малого й середнього бізнесу від міліціонерів, прокурорів, суддів та різних перевірок". Малий та середній бізнес - це джерело поповненя середього класу України, який принесе державі стабільність і економічну свободу. Але усе це перераховане гидоття (прокурори, менти, судді), гноблять його, як можуть. Їм потрібна жебрацька держава, яка повинна перед ними стояти на колінах. Третій майдан може бути з вилами.
Відповісти
Ошукані вкладники Західінкомбанку зверталися десятки раз в обласну прокуратуру зі скаргами на адміністрацію Західінкомбанку, що 5 років не повертали вкладникам депозити, на Бєліка , начальника волинського управління нацбанку, котрий 5 років кришував общак Юри Єнакієвського і завжди отримували відписки з порадою звертатися в суд. То що можна чекати від прокуратури , коли система не міняється, а лише деякі морди ?
Відповісти
Останні новини
На Волині вимагають не знищувати малий та середній бізнес. ДОКУМЕНТ
08 жовтень, 2014, 17:21