У Луцьку за теплий одяг для військових даватимуть книжки

У Луцьку за теплий одяг для військових даватимуть книжки
У Луцьку теплий одяг для військових обмінюватимуть на книжки.

12 жовтня на Театральному майдані Луцька з 11.00 до 18.00 години проходитиме акція від ВОГО «Фундація розвитку громад» на підтримку волинських військових «Книга на обмін», - повідомляють організатори.

У рамках акції «Книга на обмін» волонтери громадської організації «Фундація розвитку громад» обмінюватимуть книжки на теплий одяг для військових.

Теплим одягом можуть бути теплі шкарпетки, тепла спідня білизна, шапки й балаклави, печатки (тактичні у тому числі), термобілизна, берці чи бушлати для військових.

Книжку у подарунок отримає кожен учасник акції.

«Акцією «Книга на обмін» ми хочемо показати людям, як легко та приємно робити добру справу. Крім книжки у подарунок на кожного учасника акції чекає ще один додатковий сюрприз – можливість виграти квиток на старт сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВК «Волинь». Звичайно, найбільшою нагородою для людей будуть зовсім не подарунки від волонтерів за участь в акції, а мир та спокій в Україні – це є найвища мета, до якої ми усі прагнемо», - запевнила виконавчий директор Волинської організації «Фундація розвитку громад»
Юлія Євпак.

Також у межах цієї акції продаватимуть нові книжки сучасних українських авторів. Серед них патріотична, дитяча, церковна, художня література, література сучасних українських видавництв тощо. Усі кошти з продажу книжок планують витратити на потреби волинських військових в зоні АТО, зокрема, на теплий одяг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку за теплий одяг для військових даватимуть книжки
09 жовтень, 2014, 11:54