У Луцьку за вбивство засудили 70-річну бабусю

У Луцьку за вбивство засудили 70-річну бабусю
На 71-му році життя бабцю засудили за вбивство пасинка.

Як встановило слідство, у лютому о 2-й годині ночі між пенсіонеркою та потерпілим виникла сварка. Сама жінка свідчила, що пасинок був п`яний, чіплявся до неї, хотів побити. Тоді вона взяла те, що потрапило під руку, і завдала декілька ударів, - пише Вісник+К.

Як виявилося, під руку попала дерев`яна штахетина. Від першого удару потерпілий впав. Жінка продовжувала бити по різних частинах тіла, допоки чоловік не почав просити припинити екзекуцію, що вона і зробила.

Вийшовши вранці погодувати курей, жінка побачила, що пасинок так і лежить надворі. Тільки уже мертвий. Вона одразу ж викликала міліцію та «швидку».

Судмедекспертиза встановила, що 59-річний чоловік помер між 4 і 8 годиною ранку. Причиною смерті стали відкритий перелом стегнової кістки з ушкодженням судинно-нервового пучка, який ускладнився больовим шоком.

На суді жінка щиро каялася і запевняла, що не хотіла смерті пасинка. Хоча жили вони далеко не дружно: чоловік частенько заглядав у чарку, скандалив з рідними. Про «родинні» стосунки свідчить хоча б той факт, що він діставав стусанів і від свого рідного батька. Крім того, живучи у батьківському домі, син заходив у нього не через двері, а через вікно.

Тим не менше, батько загиблого на суді вимагав якнайсуворішого покарання для своєї дружини.

У результаті Луцький міськрайонний суд засудив 70-річну жінку до п`яти років позбавлення волі. Крім того, вона ще має виплатити 30 тисяч гривень моральної шкоди своєму чоловікові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це можна уявити, щоб 71-рычна жінка вбила 59-річного чоловіка. Чому він не захищався? Зробили з бабусі цапа-відбувайла.
Відповісти