Лучанам про заборгованість нагадують по телефону

Лучанам про заборгованість нагадують по телефону
Відділ збуту комунального підприємства «Луцькводоканал» впровадив на підприємстві систему автодозвону для роботи з боржниками.

Це спеціальна програма, яка дозволяє телефонувати споживачам та нагадувати про необхідність погасити заборгованість, - повідомляють на сайті «Луцькводоканалу».

Автоінформатор автоматично набирає номер телефону, чекає доки піднімуть трубку та видає повідомлення кожному боржнику. Автодозвін здійснюється до боржників, які мають заборгованість більше 100 гривень та тих, хто має поточну заборгованість (від 1 місяця).

Телефонні дзвінки здійснюються в робочі дні з 18 до 21 години, у вихідні - з 9 до 20 години.

Про результати роботи системи автодозвону розповів начальник відділу збуту Віктор Цвяк: «Хочу наголосити на тому, що перший місяць система працювала в тестовому режимі. Нами було опрацьовано певні недоліки, які виникали в роботі (зокрема, невірні номери телефонів, невідповідність стану заборгованості споживача реальним цифрам тощо). І лише у вересні шляхом проб та помилок нам вдалося їх усунути, і система запрацювала більш чітко. Можу сказати, що телефонне нагадування значно ефективніше за письмове».

Варто зазначити, якщо людина кидає трубку під час сповіщення, система знову включить споживача до переліку тих, кому ще потрібно дзвонити. І так буде до тих пір, поки повідомлення не буде прослухане до кінця, або в кінцевому рахунку не буде погашений борг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я відключив стаціонарний телефон, мобілки нікому не даю, нехай дзвонять...
Відповісти
Останні новини
Лучанам про заборгованість нагадують по телефону
09 жовтень, 2014, 16:01