У Луцьку відбувся Фестиваль мам. ФОТО

У Луцьку відбувся Фестиваль мам. ФОТО
У День матері 13 травня у Луцьку вперше організували «Фестиваль луцьких мам».

Цього дня у Палаці культури міста зібралось чимало батьків з маленькими дітьми – і для дорослих, і для дітей тут було багато розваг.

Малечу забавляли розвиваючими іграшками, творчими майстер-класами, боді-артом. Мами презентували свої вироби: ляльки, листівки, біжутерію, мило тощо.

Ідея проведення заходу виникла у команди порталу «Луцьк-мама». Саме цей портал рівно рік тому став майданчиком для спілкування батьків Луцька.

Матусі, які «сидять» на цьому сайті, не лише спілкуються про виховання малечі, а й мають чимало різноманітних захоплень та інтересів.

Тому відсвяткувати першу річницю сайту «Луцьк-мама» вирішили, організувавши «Фестиваль луцьких мам».

Довідка

Фестиваль луцьких мам організований порталом для батьків «Луцькмама» у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Волинською обласною громадською організацією «Фонд місцевого розвитку».

Захід відбувається за підтримки: медичного центру «Благомед», спортивно-розважального комплексу «Адреналін-сіті», інтернет-магазину «Карлсон», ТМ «Складанка», інтернет-магазину «Тосі-тосі», майстерні свята «Цукерочка», агентства «Домашня фея», салону-рукоділля «Вишиті ідеї», фотографа Ірини Гуртовенко, магазину «Дарунок», «Танго-маркету», Спілки громадських організацій «Молодіжна платформа».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо за кольоровий репортаж :-)
Відповісти
чудово,браво!
організовуйте ще!
Відповісти
просто супер! Хотіла би там побувати!
Відповісти
Дуже цікаве свято! Мені сподоаась іде та фото. Хотілоь би, що б і в інших містах такі заходипроходили - щоброзвінчувалися помилкові думки - що материнство, це тільки клопоті та едоспані ночі.
Але саме вагітніть та іти наснадихають на створення чогось неоринарного та неповсякденного,гарного та колорвго.І саме завдяки діям життя стає колоровим і счаливим!
Відповісти
Останні новини
У Майкона – ностальгія
14 травень, 2012, 09:03
У Луцьку відбувся Фестиваль мам. ФОТО
13 травень, 2012, 18:52