У Волинській прокуратурі діятиме «гаряча лінія» для підприємців

Прокуратура області вжила низку організаційних заходів задля забезпечення ефективності розслідування кримінальних проваджень у сфері оподаткування.

Про це повідомляє прес-служба Волинської області.

Зокрема, цьогоріч у вересні прокурори наполягли, аби слідчі слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області закрили кримінальні провадження, у ході розслідування яких факти кримінально караних порушень податкового законодавства не підтверджуються і відсутня перспектива подальшого направлення їх до суду для розгляду по суті.

Органи податкової міліції області прокуратурою тепер орієнтовано на виявлення та розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних із ухиленням від сплати податків шляхом використання незаконних схем мінімізації податкових зобов’язань за допомогою конвертаційних центрів, відмиванням коштів, одержаних злочинним шляхом, та незаконним виготовленням підакцизних товарів у підпільних цехах.

Нагадаємо, що задля запобігання випадкам незаконного втручання контрольних та правоохоронних органів у діяльність підприємств, установ, організацій, інших господарських суб’єктів у прокуратурі Волинської області діє «гаряча лінія» для підприємців.

За номером (0332) 72-39-46 усі суб’єкти господарювання, права або законні інтереси яких порушено службовими особами правоохоронних органів та органів контролю, у робочі дні з 9 до 18 години мають можливість звернутися у прокуратуру області.

За їх повідомленнями буде організовано перевірки та вживатимуться заходи до поновлення порушених прав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.