«Прагну, щоб мій син жив у новій Україні», – кандидат у народні депутати Роман Іванюк*

«Прагну, щоб мій син жив у новій Україні», – кандидат у народні депутати Роман Іванюк*
У новій Верховній Раді має бути багато молодих людей. Саме їм добре відомі найболючіші проблеми молоді, і вони знають, як їх розв’язувати. Зокрема, як створити умови, аби молодь у пошуках роботи не залишала Україну.

Про це заявив Роман Іванюк, кандидат у народні депутати України від «Блоку Петра Порошенка» в одномандатному виборчому окрузі № 22, під час відвідин Луцького педагогічного коледжу 8 жовтня.

Студенти буквально засипали Романа запитаннями. Їх цікавило все – від шкільних та студентських років до того, як долав кар’єрні сходинки.

Кандидат каже, що почувався невимушено у спілкуванні зі спудеями, бо цього року відзначив 31-річчя, а якихось десять років тому завершив навчання в Острозькій академії і ще добре пам’ятає атмосферу навчання у виші.

Перше запитання прогнозовано стосувалося рішення Іванюка балотуватися у народні депутати.

«Я маю сина, йому лише шість місяців. І прагну, щоб він жив у новій Україні – нормальній європейській державі, де є всі можливості для навчання, розвитку своїх здібностей, самореалізації. Крім того, я маю досвід багатьох успішних проектів в інвестиційній сфері, і знаю, як побудувати таку Україну», – відповів кандидат у народні депутати.

Одна зі студенток коледжу поцікавилися баченням Іванюка щодо майбутнього дошкільної освіти. Як відомо, в Луцьку гостро стоїть питання нестачі місць у дитячих садках.

Кандидат у народні депутати вважає, що, окрім розширення наявної мережі дитячих дошкільних закладів, яке потребує значних коштів, необхідно сприяти створенню приватних дитячих груп, садків, ясел, розвиткових центрів з погодинним перебуванням, щоб надати можливість батькам, які доглядають дітей, працювати на умовах часткової зайнятості чи започаткувати власну справу. До того ж приватний сектор більш мобільний, він швидше реагує на запити і може надавати значно ширший спектр послуг з фізичного і творчого розвитку дитини, підготовки до школи.

Жваве обговорення викликали слова Іванюка щодо виїзду молоді за кордон: «Найбільший ресурс будь-якої держави – обдарована молодь, молоді таланти. Що більше в державі талановитих молодих людей, то потужніший її потенціал, краще майбутнє.

Подивімося на США. За допомогою освітніх програм ця держава збирає найбільші таланти з усього світу. Нам потрібні державні програми підтримки молоді стосовно кредитування здобуття вищої освіти, гарантованого першого робочого місця, придбання чи будівництва житла. Сьогодні світ відкритий, багато молодих українців працюють у міжнародних компаніях, і не треба виїжджати за кордон, щоб реалізувати себе».

Після зустрічі студентство ділилося враженнями від спілкування з Романом Іванюком. Кажуть, кандидат сподобався.
«Як молодій людині, мені близькі його думки. Було дуже приємно з ним познайомитися. Зовсім не зарозумілий, приємний молодий чоловік, який легко знайшов з нами спільну мову», – зазначила студентка Христина Сковорода.

«Дуже приємна людина. У мене виникла довіра до нього, впевненість, що йому вдасться щось змінити. Мені імпонує, що він розуміється на тому, про що говорить. Відчувається, що кандидат у народні депутати впевнений у тому, що він може зробити, а що не може – того не обіцяє», – підкреслила голова студентського профкому Алла Хомярчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прагну,щоб людина котра жодного разу не була у Луцьку не йшла до ВР
Відповісти
Іванюк ДВАДЦЯТЬ років жив у Луцьку. Як багато лучан після навчання він поїхав у Київ. Палиця теж до речі не все життя в Луцьку прожив, але 45% за нього голосували
Відповісти
Київський мажик, котрий лиш тусити по клубах і вміє, а в свої 30 виглядає на 40
Відповісти
А що таке мажик?
Відповісти
як так можна ? людина жодного дня в Луцьку не працювала, не політик!!! розказати, як добре бути житися народу може кожен!
Відповісти
По перше Іванюк 20 років з 31-го жив у Луцьку. він працював у Приватбанку з 19 років на посаді звичайного менеджера.

А те що не політик це й краще. Давайте проголосуйте за балаболів типу Пустовіта.
Відповісти
Палиця 2(той також ходив до кого хочеш)
Відповісти
За Палицю як вже писали 45% лучан віддали свій голос в 2012-му
Відповісти
этот пройдоха
Відповісти
Оттуда :)
Відповісти
Реально. Це ж буде апофеоз диб***му, якщо Луцьк обере чувака який приїхав сюди на місцяь потусити!
Відповісти
І двівочий електорат розчарований - в нього син...
Відповісти
Зате жіночий не розчарований
Відповісти
Не займаюся передвиборчою агітацією цієї людини, але на кинуті докори можу сказати, що Роман Іванюк лучанин від діда-прадіда.Тут живуть його батьки та уся велика родина.Його діда - Іванюка Володимира Антоновича, колишнього начальника облздороввідділу знає старше покоління лучан, його батька - Іванюка Олега Володимировича, колишнього керуючого ВТБ банку, знає середнє покоління, а оце підріс і змужнів молодший Іванюк. Старші Іванюки - люди порядні. Мабуть багато хто зможе згадати їх добрим словом. Хочеться думати, що добре виховували і свого нащадка. Роман народився і навчався у Луцьку, а після закінчення ВУЗУ подався працювати до Києва. Так що не такий він і чужий. Що ж нехай спробує себе у політиці. А чому ні?
Відповісти
а тому що він зверхній мажорний синочок і таким був зі шкільних років.....рветься до кормушкі, як і всі..Замість самомилування на бігбордах, краще гроші нужденним переказав, біженцям, нашим обдертим бідним солдатам-патріотам.............
Відповісти
Світлано, а щодо ведення передвиборчої агітації згідна з Вами на всі 100%. Це стосується не тільки Іванюка, але й тих, хто так щедро і бездарно сіє гроші на вітер у важкий для усіх час
Відповісти
Ага, нужно повертатись до істоків, так сказать.
Тут я народився - тут я і розбагатію...
Відповісти
это корона витовта.голосуем все
Відповісти
Називати людину короною Вітовта це якось трохи не туйво, нє?
Відповісти
«Прагну, щоб мій син жив у новій Україні»
Йому можна вірити! Його син і справді житиме у новій Україні...Як син яреми, сини литвина та порошенка та дітки решти "обранців".
Відповісти
Черговий мажор, з категорії людей, котрому все з дитинства підносили на золотому блюдці. Зверхній, самолюбивий і самовпевнений, після закінчення Острозької академії переїхав у Київ, його батька пов"язують тісно відносини з нашим мером. Хоча дуже розумний і перспективний бізнесмен, бажаю йому і надалі займатись своєю кар"єрою у Concorde Capital, та в депутати повинні йти справжні патріоти, котрі будуть працювати на благо народу України та зокрема своїх виборців, а не задовільняти свої амбіції і фінансові потреби. Я хочу вірити що лучани вчергове не купляться на пусті обіцянки. Хто раніше його знав? Що ця людина зробила на громадських засадах для міста та людей? Чи альтруїзм нині не в моді?
Відповісти
Якось дивно людину оцінюють. Народний депутат повинен для країни працювати а не для міста. Привикли що Палиця тикає на виборах по 200 гривень і рай в Луцьку настав. Тьфу, аж гидко. Вчіться українці, розумнішайте
Відповісти
Та йому і в старій непогано жилось)))
Відповісти
А ви звідки знаєте? свічку тримали?
Відповісти
Закликаю всіх голосувати за Ігоря Петровича Палицю. в 2012 році він дав мені 200 гривень і тепер в Луцьку рай
Відповісти
Та нормальний він .Не заздріть люди , є багато фактів , які можу знаю проте не можу навести .Але знаю , що людина хороша і не раз кому допомагав.Молодий і перспективний політик .
Відповісти
На ВП почався сезон жнив!

Відповісти
Хто знає, чий синок? Пробував вуглини – ніякої інформації.
Відповісти
А ти чий синок?

Роман Іванюк син Олега Іванюка
Відповісти
Я голосую за Іванюка. У нього 35% підтримки, а за Лапіна - тільки 20%
Відповісти
Це ж де Ви такі цифри берете???)
В нього від сили відсотків 15, як і в Лапіна. До речі, два мажора, які клали на Луцьк після виборів і максимум повернуться сюди в 2018 на нові вибори. А про відсотки, то в Луцьку 17 кандидатів, якщо хто не знав і диверсифікація голосів буде між всіма кандидатами. Про які 35% Ви говорите, дорогі диванні експерти? Вчіться аналізувати інформацію.
Відповісти
Останні новини
«Прагну, щоб мій син жив у новій Україні», – кандидат у народні депутати Роман Іванюк*
09 жовтень, 2014, 16:59