Європейські представники відвідали виборчі дільниці на Волині

Європейські представники відвідали виборчі дільниці на Волині
Представники місії ОБСЄ перевірили підготовку до виборів на Волині.

У чертвер, 9 жовтня, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представниками місії ОБСЄ зі спостереження за виборами до Верховної Ради України - Шерідою Карнсон (Великобританія) та Райнхольдом Остерхуз (Німеччина), - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Обговорили питання з підготовки області до проведення позачергових парламентських виборів у 2014 році.

Міжнародні спостерігачі повідомили, що в Україну прибули на запрошення уряду. У нашій державі за виборчим процесом спостерігатимуть вже в одинадцятий раз.

На сьогодні вони відвідали всі п’ять окружних виборчих дільниць, які працюватимуть на території Волині. Спілкувалися як з членами виборчих дільниць, так і з самими виборцями. Представники місії ОБСЄ відзначили стабільність процесів в області та привітність волинян.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації зауважив, що на рівні області роблять все можливе, аби парламентські вибори відбулись відкрито та прозоро.

«Президент, підписавши Угоду про Асоціацію України з ЄС, однозначно прийняв рішення про європейський вектор нашої держави. Україна переживає непростий час. Поява представників європейської спільноти у нас, перш за все, асоціюється з підтримкою України, яка для нас є надто важливою. Демократизація усіх процесів говорить про те, що ми готові до змін і до проведення тих реформ, про які говорить Президент», - зазначив Володимир Гунчик.

Крім цього, міжнародні спостерігачі цікавилися підготовкою до опалювального сезону в області, в тому числі, чи буде тепло на виборчих дільницях.

Голова облдержадміністрації зауважив, що Волинь технічно на 100% готова до зими, і опалювальний сезон розпочнеться згідно з графіком. Тим паче, що уряд прийняв учора рішення про виділення 7,3 мільярда гривень місцевим бюджетам на погашення заборгованості за ЖКП перед опалювальним сезоном.

«Впевнений, що проблем з теплопостачанням у нас не буде», - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Європейські представники відвідали виборчі дільниці на Волині
09 жовтень, 2014, 20:00