Павло Данильчук «попросив» волинського чиновника піти з посади

Павло Данильчук «попросив» волинського чиновника піти з посади
Депутат Луцької міської ради, лідер «Правого сектору» Волині, чотовий добровольчого батальйону «Азов» Павло Данильчук (на фото) закликав нинішнього заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ігоря Дмитришина звільнитися із займаної посади та не «мітити» на крісло «головного спортсмена» області.

Про це стало відомо під час під час публічних кадрових слухань Громадської ради у Волиньраді щодо кандидатів на вищезгадану посаду 9 жовтня.

Він зауважив, що для того, аби структури, зокрема, управління молоді та спорту, запрацювали по-новому, потрібно залучати до роботи молодь та нові обличчя.

«Чесно кажучи, мені прикро, що немає нових людей, людей, які з молодіжного середовища. Шкода, що немає Захара Ткачука. Мені було би приємно, що він претендував би на цю посаду. Шкода… Повірте, ситуація складна в країні: фінансування нема, іде війна», - зазначив Данильчук.

Нагадаємо, у липні цього року до Міністерства молоді та спорту України надійшов лист від Волинської ОДА щодо погодження призначення на посаду начальника Управління у справах молоді та спорту громадського діяча, голову ГО «Молодіжна платформа» Захара Ткачука.

Щодо кандидата на посаду начальника Управління Ігоря Дмитришина, керівник «Правого сектору» Волині зауважив, що він за роки роботи в управлінні став тією людиною, яка «міняла шапки, коли приходила будь-яка влада».

Відтак, Павло Данильчук наголосив, що правоохоронним органам варто проаналізувати попередню діяльність Ігоря Дмитришина.

Крім того, він закликав чиновника звільнитися з обійманої нині посади та не претендувати на місце начальника управління.

«Моя особиста думка – ти маєш піти з цієї посади, з посади заступника начальника управління. Бо навіть попередниця твоя пані Галина Карнаухова мала на порядок більше порядності, професіоналізму і чесності, і розуміння того, як має розвиватися спорт та молодь та всі інші напрямки», - наголосив Данильчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допоможи, друже, Володимиру позбутися бандюків і корупціонерів.
Місцевий "Правий сектор" приватизований ними. Хто люстране кодло?
Відповісти
Хай чабан, - усі гукнули,
За отамана буде, - писав Павло Тичина.
Сумно, що настали часи чабанів, отаманів і данильчуків. Навіть при тому, що Дмитришин, можливо, не достойний займати цю посаду.
Відповісти
начальник правої секти?
Відповісти
Хочу попросити Мудильчюка звільнити місце із займаної посади.
Відповісти
в адміністрації кодлисько ще те... Робити нічого не хочуть. Вважають себе великою владою, забувши, що вони слуги народу! Підтримую Павла. А взагалі там треба добряче скоротити той персонал, а то тільки каву по кабінетах бігають пити.
Відповісти
згоден
Відповісти
Нехай сміливий Данилюк люстране мера Романюка за те що падла відключив гарячу воду, при тому що в Рівному вона подається безперебійно ....
Відповісти
Павле, Володимир Тебе обожествить, тільки почни з нього.Всі, кого треба тут люструвати- мер і його оточення.Вже й свій "правий" сектор створили з бандюків-антимайданівців.Їхній покровитель Кошельник очолює штаб Гузя!!! За що гинув народ на Майдані???Народ підніметься - мало місця буде і правому і лівому секторам. Не допустіть народного гніву.Це буде жахливо!
Відповісти
хочуть спортсмени змін а вибирають старе - абсурд
Відповісти
Останні новини
Павло Данильчук «попросив» волинського чиновника піти з посади
09 жовтень, 2014, 22:27