Луцький бізнесмен підтримав українського режисера в полоні. ФОТО*

Луцький бізнесмен підтримав українського режисера в полоні. ФОТО*
Кандидат у депутати до Волинської обласної ради Ігор Чорнуха долучився до благодійної акції на підтримку українського режисера Олега Сенцова, який зараз перебуває під вартою у Російській Федерації.

У четвер, 9 жовтня, бізнесмен разом зі своєю сім’єю та друзями завітав на показ фільму-мюзиклу «Трубач», з якого в нашому місті розпочався Тиждень українського кіно.

«Я пішов на фільм, щоб побачити чим живе українське кіно та підтримати режисера, який на сьогоднішній день перебуває в Російській Федерації під арештом. Олег Сенцов – частинка української ідеї. Він зараз знаходиться в неволі, і я дуже переживаю за нього», - розповів Ігор Чорнуха.

Усі зібрані кошти з прокату фільмів у рамках Тижня українського кіно підуть на допомогу сім’ї Олега Сенцова, яка проживає у Севастополі, та оплату адвокатів для звільнення режисера з полону.

«Є людина, яка хоче допомогти і вже допомагає. Це Ігор Чорнуха. Він генеральний директор будівельної організації «Луцьксантехмонтаж». Сьогодні кожен українець мусить підтримувати своїх патріотів», – зауважила продюсер фільму «Трубач» Анна Паленчук.

Ігор Чорнуха ще й переказав особисто кошти дітям Олега Сенцова, закликає й інших лучан прийти в кінокомплекс «Адреналін-Сіті» на справжнє українське кіно і цим засвідчити свою громадянську позицію.

Як активний лучанин Ігор Чорнуха бере участь у цих виборах Волинської обласної ради, бо вважає, що змінювати країну мусить молодь.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і ще аншлаг...
Відповісти
Ахірєть!!! Ото вже сайт бабло полюбив, таку пургу писати, гидко і стидно, шановні журналісти
Відповісти
Гроші не пахнут.
Відповісти
найголовніші та неупереджені новини, що тут скажеш...
Відповісти
Бачите зірочку , що це рекламний матеріал - ми чесно відзначаємо і вказуємо вид реклами . Я рекламіст і це моя робота і мої гроші . При чому тут полюбив бабло , у кожного є своя робота і свої обов"язки .
Відповісти
Гарний фільм.Необхідно підтримувати українське всім


Відповісти
І я приєднуюсь фільм чудовий . Краще вже така підтримка виборців , ніж тисячі бігбордів . Ігорю успіху і перемоги Вам !
Відповісти