На Волині син побив матір через цигарки

На Волині син побив матір через цигарки
До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення з Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання про те, що до них каретою «Швидкої медичної допомоги» з тілесними ушкодженнями доставлено 84-річну жінку.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що пенсіонерку побив рідний син, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Як стало відомо, після служби в церкві жінка поверталася додому, дорогою зайшла до продуктового магазину купити сину, з яким проживає, цигарки.

Проте він замість вдячності почав кричати на матір через те, що купила не такі цигарки. Щоби уникнути конфлікту, жінка кілька годин провела у сусідки. За цей час 59-річний син не заспокоївся, навпаки, розлютився, а відтак накинувся на матір із кулаками. Крик із подвір’я почули сусіди, які й викликали лікарів.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 2 статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на термін до двох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.