Марш героїв пройде у Луцьку без партійної символіки та передвиборчої агітації

 Марш героїв пройде у Луцьку без партійної символіки та передвиборчої агітації
"Правий сектор" Волині та "Автомайдан України" ініціюють проведення урочистого вшанування Героїв України – Марш на честь захисників нашої Батьківщини.

Так, у вівторок, 14 жовтня, у Луцьку на свято Покрови Пречистої Богородиці, у День українського козацтва та у День створення Української Повстанської Армії відбудеться Марш Героїв центральними вулицями міста, - повідомляють організатори.

Марш Героїв розпочнеться о 14:30 від Замкової площі. Далі на Театральному майдані о 15:00 відбудеться посвята у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Опісля, хода продовжиться у напрямку Меморіалу вічної слави, де похований Герой України Василь Мойсей.

Також Правий сектор Волині, Національний Альянс, Братство ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савура, Спілка ветеранів Афганістану, Козацьке стрілецьке братство, Асоціація власників зброї, Автомайдан України, ПЛАСТ, виступили зі зверненням про прийняття відповідного рішення Верховної Радою України відзначати День Святої Покрови, як День Захисника України.

«Вирішальним наслідком Революції Гідності і українсько-російської війни на Сході України стала різка зміна суспільної свідомості в ставленні до своїх традицій і прагнення до звільнення від негативної спадщини минулого.

Тому одним з головних елементів військово-патріотичного виховання підліткового покоління українців та відзначення внеску українського війська, самовідданої і жертовної праці мирних громадян на користь перемог України в різні історичні періоди є свято Покрови – 14 жовтня, справжній День Захисника Вітчизни, який має прийти на зміну «більшовицькому» «23 февраля», - йдеться у документі.

Захід проводиться за підтримки Волинської ОДА, Волинської обласної ради, Луцької міської ради.

Акція відбудеться без партійної символіки та передвиборчої агітації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо пришйють як всiгда нацизЬм
Відповісти
Останні новини
Марш героїв пройде у Луцьку без партійної символіки та передвиборчої агітації
13 жовтень, 2014, 11:05