У Луцьку відбувся «Фестиваль сім’ї»

У Луцьку відбувся «Фестиваль сім’ї»
У День матері 13 травня в Луцьку провели «Фестиваль сім’ї».

Розпочали дійство із багатолюдного параду головним проспектом міста: кілька сотень учасників з транспарантами урочисто пройшли від Київського майдану проспектом Волі до головного корпусу ВНУ, де звернули у центральний парк. Процесію супроводжував духовий оркестр. Самі учасники вигукували гасла: «Щаслива родина – міцна країна», «Тато, мама, я – щаслива вся сім’я».

На чолі – лімузин із молодим подружжям Андрієм і Марією, які побралися сім місяців тому, однак вирішили долучитись до дійства.

Опісля параду при вході у центральний парк міста на учасників фестивалю чекала цікава розважальна програма з конкурсами і призами, ляльковий театр, безкоштовні батути і багато іншого.



«Ми організовуємо цей захід для того, аби люди розуміли, що за сім’ю потрібно боротися, аби вона була щасливою… В нашій країні 60% сімей розпадаються, найчастіше розлучаються молоді люди. А ми хочемо, аби цього було якомога менше. Бо міцна, здорова сім’я – це міцна держава», – розповів прес-секретар фонду «Переображення».

Довідка


Організатори: ВОБФ «Переображення», МБФ «Молодь з Місією», СМГО «Молодіжна Платоформа». Підтримка: Луцька міська рада, Євангельські церкви Луцька, Андрій Ґадзинський.




































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сім’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До кінця травня – дощі
14 травень, 2012, 12:48
У Луцьку відбувся «Фестиваль сім’ї»
14 травень, 2012, 12:33