«Все, що відбувається навколо імені 51-ої бригади, - моя особиста драма», - комбат Капінос

«Все, що відбувається навколо імені 51-ої бригади, - моя особиста драма», - комбат Капінос
Якщо прочитати в інтернеті та послухати по телебаченню весь негатив, який останнім часом ллється на хлопців з 51-ої бригади, то можна зробити висновок, що дійсно щось було не в порядку, однак це міркування є хибним.

Таку думку висловив підполковник, командир 1-го механізованого батальйону 51-ої бригади Микола Капінос під час зустрічі з народними депутатами України Ігорем Єремеєвим та Степаном Івахівим на відео конференції ВолиньPost’у 10 жовтня.

«Для мене те, що відбувається навколо імені 51-ої бригади, є моєю особистою драмою. Я не є кадровим офіцером, я офіцер запасу. Служив в інших частинах, але так сталося, що під час подій у Волновасі я був призначений командиром 1-го батальйону бригади», - розповів рівненський підполковник.

Він наголосив, що на бійців з 51-ої бригади звідусіль ллється негатив, а про позитив і про внесок волинських військовослужбовців в загальну справу під час АТО на Сході ніхто не говорить.

«Почнемо з Маріуполя. В червні перший батальйон прибув в місто із завданням забезпечити оборону й охорону кругової цього міста. Нами були виставлені блок-пости на всіх важливих ділянках і дорогах, і цю задачу бригада виконала. Справа не в тому, що в той час були спроби захопити місто, але підрозділи бригади виїжджали в Новоазовськ», - зазначив Капінос.

За його словами, саме підрозділи 51-ої бригади допомагали прикордонникам відбивати ці напади.

«Я вже мовчу про загальну суспільну думку в Маріуполі після нашого від’їзду. Далі нашим населеним пунктом була Оленівка: тут виконували певні задачі також по охороні доріг, несенню служби на блок-постах. До сих пір мені дзвонять люди, з якими я там познайомився, і висказують свою думку: «При украинцах было лучше. Украинцы машины не отжимали и магазины не грабили». Зараз ці населені пункти знаходяться під контролем ДНР», - наголосив Микола Капінос.

Микола Капінос - на фото зліва
Микола Капінос - на фото зліва

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Все, що відбувається навколо імені 51-ої бригади, - моя особиста драма», - комбат Капінос
13 жовтень, 2014, 12:24
У Гунчика - новий радник
13 жовтень, 2014, 12:18