Кандидат у депутати Ігор Чорнуха підтримує міську клінічну лікарню*

Кандидат у депутати Ігор Чорнуха підтримує міську клінічну лікарню*
У Луцькій міській клінічній лікарні відбулася зустріч медичного персоналу з кандидатом у депутати обласної ради по Луцькому виборчому округу №38, керівником будівельного підприємства «Луцьксантехмонтаж №536» Ігорем Чорнухою, якого тут добре знають завдяки доброчинній діяльності.

Зокрема, саме триває ремонт реанімаційного відділення закладу. Тому Ігоря Вікторовича зустрічали тепло та як давнього знайомого.

"Від нашого вибору залежить, як ми житимемо, чи зростатиме наш добробут. Ігор Чорнуха звик відповідально працювати, а не багато говорити. А нам уже давно хочеться менше популізму, а більше конкретних результатів", - охарактеризувала керівника потужного будівельного підприємства головний лікар Лариса Духневич.

Ігор Чорнуха коротко розповів виборцям про себе, про те, що саме спонукало зробити такий вибір та поділився першочерговими, на його думку, завданнями, які стоять перед депутатом обласної ради від міста Луцька.

"Як депутат Маяківської сільської ради Луцького району двох скликань поспіль набув досвіду у роботі представницьких органів влади. З’явилося відчуття, що прагнення та здатність зробити для громади більше стали одним цілим, адже знаю, який має бути остаточний результат кожної мети. А це – поліпшення добробуту, зростання благополуччя волинян і, насамперед, лучан. Тому акцент робитиму на економічній сфері, бо це – основа стабільності держави, наповнення бюджету завдяки діяльності підприємств та організацій нашого краю", - зазначив він.

Лариса Духневич від імені колективу подякувала Ігореві Вікторовичу та його батькові – голові наглядової ради «Луцьксантехмонтаж №536» Вікторові Григоровичу Чорнусі – за дієву допомогу, яку вони постійно надають лікарні впродовж багатьох років.

"Не знайдеться жодного відділення в лікарні, де б не відчули допомогу від цього славного підприємства! Ігор Чорнуха – людина відповідальна, керівник звершень, тому і з ним особисто, і з кожним працівником його колективу, дуже приємно мати справу. Серед депутатів обласної ради від Луцька потрібна людина, яка вже багато зробила для нашого рідного міста й усієї області та здатна здійснити ще чимало нових добрих справ. Таким, на мою думку, є Ігор Чорнуха Бо це людина діла. Переконана: такі, як Ігор Вікторович, здатні здійснити ще більше", - заявила жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хороша він людина. знаю багатьох людей які росповідали яка допомога від Ігора Чорнухи. Велика йому подяка!
Відповісти
Чернуха це ти?
Відповісти
Шановний наш депутате Маяківської сільської ради! Розкажіть краще своїм виборцям як ви берете по 30 тисяч гривень за земельну ділянку в Маяках та інших селах Маяківської сільради. Впевнена, що Вашим виборцям буде цікаво як ви в обхід закону оформляєте це як благодійний внесок на розвиток села.
Відповісти
Жіночко, бачу ви перша пліткарка на селі. Особисто ви давали таку взятку?! Навіщо наговорювати на порядну людину, яка не одну тисячу витратила на благоустрій вашого села.
Відповісти
Шановна добродійко! Відколи в Маяках засів "мер" Ігор Петрович з компанією таких як Чорнуха .НАше село не те що копійки допомоги не отрмало, а такі спритники як Чорнуха обікрали і обдерли його до останньої сорочки. Такого дерибану землі як у Маяках немає ні в одному селі на Волині. А ви мені тут про якусь порядність патякаєте. А щодо взятки? Це можуть підтвердити не один десяток моїх односельчан, які роками оббивали пороги кабінету голови сільради, щоб вибити той клапоть землі, бо дітям ніде жити.
Відповісти
Скажіть будь-ласка Маяківка а стадіон в с.Маяках, який побудувало підприємство Чорнухи І.В.
Про який дерибан землі Ви говорите, якщо виділення землі приймається на сесії сільської ради.
Де порушені кримінальні справи.
Ви просто обманюєте людей.
Відповісти
РЕСПЕКТ ВАМ,пані маяківко!Нехай знають ще лучани,яким буде,якщо буде обраним депутат Чорнуха по 38-му виборчому окрузі.Олігархи своїх грошей на вітер не кидають,а якщо викинув то в три рази поверне,бо в два рази це нерентабельна робота.
Відповісти
А в Маяках за два скликання нічого не зробив!!!!!тільки забрав стадіон,на якому діти гралися.
Відповісти
А в Маяках за два скликання нічого не зробив!!!!!тільки забрав стадіон,на якому діти гралися.
Відповісти
Патріот ви забули сказати, що на стадіоні не тільки діти гралися ай корови паслися.Мені відомо зовісі протилежно що всі діти і охочі грають у футбол на стадіоні!!!!
Відповісти
Йому за ці роботи платять гроші з місцевого бюджету, це ніяк не допомога.
Відповісти
шановна маяківко! бачу кожен день як "нищать"ваше село . Навіщо так людей обманювати.Якщо у Вас такий поганий мер та депутати,а не ви їх випадково вибирали. І що особисто ви як маяківка зробили для громади та села, крім пліток напевно нічого
Відповісти
Чорнухи майстри заробити на тендері і подати це як благодійну допомогу...Теж мені "Терещенка" знайшли. За два скликання можна булоб в селі клуб до пуття довести ,а то на стадіоні піаряться, який на 50 років в оренду взяли!
Відповісти
А зараз загородили стадіон і ніхто зайти неможе,Приватна власність.Все розкрали що можна було,треба далі йти!!!Які корови,їх в Маяках вже немає!!!!Особливо біля стадіону.
Відповісти
А корови заборонені в нас стали????Може скоро і людей простих так боятися будете як чуми!!!
Відповісти
Проїдьтеся по Маяках і подивіться які так вбиті дороги і скрізь все закидали сміттям.Все попродавали,навіть, дороги.А їх вибирають не люди,а гроші!!!
Відповісти
Не треба їхати в Маяки,не треба скиглити, що погані депутати,чи не ви їх вибирали? Дай вам пару гривень, ви і маму продасте, і ви, і такі як ви. Вас на вибори не на ланцюгу вели, а самі йшли,і самі вибирали. Чому ви, не підете депутатшою, можливо хоч у свому селі дороги зробите, мусор приберете. Тільки те й вмієте, що плітки розпускати, та багато говорити.
Відповісти
Шановна Маяківка. Скажіть будь-ласка а стадіон який побудувало підприємство Чорнухи І.В.
Про який ви дерибан землі говорите, якщо надання землі надається сесією сільської ради.
А стаіон загородили, щоб зберегти. Самі ж пишите, що у Вас все погано. Зберіться і зробіть. Чорнуха І.В зробив стадіон. Зробіть Ви щось подібне тоді і пишіть.
Хватить писати відвертоу брехню.
Чорнуху І.В я знаю 34 роки.
Він є чесною і принциповою людиною.
Відповісти
Мені здається, що Ви, Маяківка, не є машканкою села,Ви, якийсь агітатор,якого найняли підірвати репутацію Чорнухи. Для чого Ви, його поливаєте брудом? На вашому полі занедбаному, роками ніхто нічого не робив, а тільки розпивали спиртні напої та гадили і нікому до цього не було діла. А зараз, коли людина вложили свої кошти, а не бюджетні, зробила порядок, щоб та сама молодь маяківська і не тільки могла займатись спортом, Вам усім він став поперек горла.
Відповісти
Добре, що стадіон загородили, хоч на довше залишиться цілим. Наші люди не вміють слідкувати за чистотою, самі кажете, що ваше село закидане сміттям, а не вже ви не можете всі зібратися та навести порядок, невже вам для цього потрібна вказівка депутата.Зібрали би суботник та прибрали. Чистота навколишнього середовища залежить від нас усіх, а не від однієї людини.
Відповісти
Стадіон загородили ще до того ,як чорнуха його взяв в оренду і незамалі гроші з державного бюджету! І хто отримав замовлення? правильно ,Чорнуха. а чому замовили огорожу в чорнухи?Правильно - Бо він класний хлопець, депутат с-р., краще нього ніхто не зробить і кум Ярмольського.
Відповісти
От хай збереться наш мер і візьме депутатів,підуть зроблять порядок і людям приклад буде.А чого всі діти ідуть гратися на стадіон школи??????????????????Чого не ідуть на сільський????????????7
Відповісти
А скажіть,будь ласка,скільки грошей вклав наш мер і депутати в стадіон і на давно обіцяну амбулаторію???
Відповісти
Ви що їх за руку зловили, що обливаєте брудом?
Відповісти
Хочу Вас запитати, дорога Маяківка,чи не ви обирали цих і попередніх депутатів? Ви ,саме ви, і такі люди як ви,
самі продаєтесь , помахай перед вами грішми і будете голосувати за того, на кого покажуть пальцем. Вас на виборчі дільниці на ланцюгу не приводили, самі прийшли,самі обирали,і нема чого скиглити! Хто вам, забороняє іти в депутати? Можливо ви і полагодите дороги у вашому селі, та поприбираєте, а взагалі нема чого смітити. Не обливайте брудом, та не пліткуйте!!!!
Відповісти
А скажіть відверто, хто, як не Чорнуха з кандидатів, що балатуються до волинської обласної ради, може зробити для нашого міста. Двоє неодноразово балатувались на різних виборах-пенсіонери, про двух взагалі практично нічого не відомо, ще один має туристичне агенство. То за кого голосувати? То хто з усіх вище перерахованих вас задовільнить!!!!
Відповісти
А хто кого купляє?Вони результати купляють,а не людей.
Відповісти
Чорнуха може тільки статки свої підвищити,а для людей вони робити нічого не будуть.
Відповісти
Відкриваю очі сліпим,таким як ви!
Відповісти
Надя, Патріот, Маяківка, що працюєте за трьох? Якщо Ви за іншого кандидата, то зайдіть на його сторінку і вихваляйте його там, а тут нічого розводити плітки, поливати брудом та гріх на душу брати!
Відповісти
Чого,Ви до людини причепилися? Це ж проміжні вибори до обласної риди, ще невідомо скільки це 6 скликання протримається, може вже через півроку будуть перевибори, а ви стільки бруду вилили на хорошу людину, краще подивіться на кандидатів у народні депутати. Ось де потрібно зараз добре думати, щоб не зробити хибний крок. Від цього залежить майбнє України!
Відповісти
Останні новини
Кандидат у депутати Ігор Чорнуха підтримує міську клінічну лікарню*
13 жовтень, 2014, 16:05