Григорій Пустовіт підписав меморандум про співпрацю із молодіжними лідерами*

Григорій Пустовіт підписав меморандум про співпрацю із молодіжними лідерами*
Кандидат у народні депутати України Григорій Пустовіт разом із представниками студентського самоврядування Луцька підписав угоду про співробітництво.

Підписання меморандуму відбулось 14 жовтня.

Основними положеннями меморандуму є залучення молоді до реформування державної молодіжної політики, а також зміни законодавчої бази молодіжної політики.

Також Захар Ткачук зазначив, що після приходу до парламенту "Батьківщини" постане питання про підвищення стипендій для студентства. За його словами, розмір стипендії повинен дорівнювати прожитковому мінімуму.

"Окрім підвищення стипендії, ми хочемо також збільшити пільги для студентів. Пільги на транспорт сьогодні діють лише протягом навчального року. Літом молоді люди повинні платити повну вартість проїзного квитка. Ми ці пільги обов'язково зробимо круглорічними", - заявив активіст.

Голова ВО ВМГО "Батьківщина молода" переконує, що цього року у списках партії більша кількість кандидатів - нові і молоді люди, номер 64 у виборчому списку «Батьківщини» посів Захар Ткачук, а Катерина Приступа - № 78.

Катерина Приступа зазначила, що вона уже понад шести років займається викладацькою діяльністю, і за все своє життя не взяла жодного хабаря. Під час зустрічі кандидати у народні депутати обговорили можливі шляхи боротьби з корупцією, яка на сьогоднішній день паразитує в українському суспільстві.

Виступаючі зазначили, що партії «Батьківщина» має чітки орієнтири, як подолати корупцію, адже передвиборча програма партії написана спільно з грузинськими спеціалістами, яким вдалося викорінити корупцію у своїй країні.

"Сьогодні від нашої партії у парламент балотуються достойні люди. Зокрема Григорій Пустовіт - це та людина, яка тісно співпрацює із молоддю. Він, будучи губернатором області, за невеликий проміжок часу зробив для студентства більше, ніж буть-хто з його попередників", - розповів Ткачук.

Кандидат у народні депутати України Григорій Пустовіт вбачає у співпраці з молоддю успіх для України. Він зауважив, що країна, яка не чує молодих людей, приречена на руйнування.
"Українська молодь є рушійною силою усіх державних процесів.

Студенти відстояли Євромайдан, а сьогодні вони на фронті і захищають Батьківщину. На жаль, в останні роки у нашій державі тривала "війна" з молоддю. Студентам нав'язували чужі їм ідеї і шляхом корупції у вишах забирали у них майбутнє", - розповів Пустовіт.

Також під час підписання меморандуму Григорій Пустовіт переконував студентів у тому, що від кожного з них залежить майбутнє України.

"Один український козак колись міг вирішити результат битви. У нашій культурі завжди сповідується людина, яка бореться за свободу і право на життя. І саме сучасні герої, серед яких є молодь, формують новітню історію України", - резюмував кандидат у народні депутати.

Після підписання меморандуму про співпрацю між громадськими та студентськими лідерами Григорій Пустовіт зобов'язався співпрацювати із волинською молоддю. Також згідно із текстом меморандуму Пустовіт після отримання депутатського мандату повинен проводити один раз на місяць зустрічі із громадськими та студентськими лідерами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви мене вибачте, але яке відношення присутні на цій зустрічі мають до студентського самоврядування?
Я чомусь бачу тільки представників "батьківщини молодої" та МП....
Відповісти
Є студенти Лнту
Відповісти
Останні новини
Григорій Пустовіт підписав меморандум про співпрацю із молодіжними лідерами*
14 жовтень, 2014, 14:08