Студентські лідери спланували роботу щодо розвитку області

Студентські лідери спланували роботу щодо  розвитку області
На Волині відбулася студентська лідерська школа, на якій обговорили проекти студентської ради та озвучили план роботи на 2015.

Про це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

У рамках роботи «Школи лідерів -2014» голова студентської ради при ОДА Неля Жиговець поінформувала про роботу за поточний рік та озвучила план на 2015. За її словами, лідери студентського самоврядування продовжували втілювати низку соціальних проектів, розпочатих ще у 2010 році; організовували низку благодійних заходів, навчань та семінарів.

Наступного ж року Студентська рада працюватиме у трьох напрямках: навчально-юридичному, культурно-масовому та інформаційному. В їх планах зреалізувати шість масштабних проектів, які і презентували студенти.

Так, Андрій Мошковський, студент Національного університету харчових технологій, запропонував проект з вивчення іноземних мов в онлайн-режимі; у студента Луцького національного технічного університету Владислав Індика інша ідея – проект «Що? Де? Коли?» - для поглибленого вивчення історії своєї країни; Михайло Баранов, студент Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського розробив проект «Рука допомоги», мета якого – збір коштів для військових. Втілити його планують наприкінці листопада. Єлизавета Ходабахш, студентка Коледжу технологій бізнесу та права СНУ ім. Лесі Українки, разом з одногрупниками працюватиме на підвищенням статусу вищих навчальних закладів. Студент Луцького кооперативного коледжу Ігор Герасимчук розроблятиме серію студентських роликів на тему «Як провести час за 50 гривень». У свою чергу, Юрій Бігун озвучив проект з IT-технологій.

Під час зустрічі Неля Жиговець озвучила низку нагальних проблем, зокрема, студентське самоврядування потребує окремого приміщення для роботи та оргтехніки, а також покращення умов проживання в студентських гуртожитках.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запевнив лідерів студентського самоврядування у своїй підтримці та пообіцяв сприяти.

Також він запрошує лідерів студентського самоврядування Волині разом працювати над розвитком області:«Країна потребує нових облич, креативних людей. Президент дав усім чітко зрозуміти, що повернення до старої системи немає. І Закон про люстрацію змусить величезну кількість чиновників залишити свої посади».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щиро запрошую студента Мошковського А. до вивчення іноземної мови не в онлайн режимі, а у співпраці з викладачем! Переконана, що така форма роботи теж може допомогти лідерам студентського самоврядування отримати знання!
Відповісти
Волинь не має майбутнього. Одна туфта. Ще й гроші на це давай. А може не ті вважають себе лідерами?
Відповісти
А може ти просто лох якого подавили в дитинстві
Відповісти
Останні новини
Студентські лідери спланували роботу щодо розвитку області
15 жовтень, 2014, 12:10