«Нам треба стати єдиною командою», – Тимошенко*

«Нам треба стати єдиною командою», – Тимошенко*
Юлія Тимошенко в рамках передвиборчого туру приїхала до Луцька.

Зустріч із лідером Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» відбулась у середу, 15 жовтня, у конференц-залі готелю «Україна».

Під час розмови політик закликала українців «стати єдиною командою» та не піддаватися на маніпуляції Росії.

«На жаль, мінські протоколи не принесли країні мир. Сьогодні йде масштабна атака. Оточено більше сотні наших бійців. Путін наступає, прикриваючись Мінськими протоколами. Мінські протоколи для нього – просто ширма, за якою він робить досить жорстоку, цинічну й антилюдську справу. Мені здається, що для країни зараз найбільш важливо підібрати правильну систему поведінки, правильну систему оборони для того, щоб зупиняти це, незважаючи на його технології обману», – сказала Юлія Тимошенко.

За словами лідера Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», «українська влада відторгує частину України, яка є Донбасом». Вона говорить, що категорично проти підписання законів про особливий статус Донбасу та амністію терористам.

«Закони, які прийняті, і проти яких ми категорично проти, є насправді капітуляцією. Їх треба відміняти або не підписувати. І взагалі, віддавати українську землю під таким тиском – абсолютно хибний шлях», – наголосила Юлія Володимирівна.

Вона закликає зберігати мир і спокій, не вестися на провокації, і, головне, «привести владу, яка може діяти на тисячу порядків сильніше, ніж діє зараз».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
головна фішка Юлі. Без війни - вона нуль.
Відповісти
вона і так нуль
Відповісти
Юля, згідно її ж декларації, така бідна, що аж шкода.
Але чому коли вона "сиділа", в неї в начеб то "орендованій" Віллі під Києвом працювали наймані
прибиральники, охоронці три чи чотири чоловіки. Їх зарплата від 3 тис.грн.
Все брехня. Вилізла з газової труби, з Лазаренком отримувала "відкати" від Міллера (Газпром РФ) на свої фірмочки за підвищену ціну на газ. Мета-Влада за будь-яку ціну.
Експерти навряд чи помиляються.
Відповісти
Її соратники Турчинов і Яценюк здали Крим і Схід, а вона ще патякає. Вона забула. що її однопартійці в уряді, в областях та районах, головами обласних рад.Вони сьогодні руйнують країну!!!
Відповісти
Гнати її треба в шию!!! Згадайте її після виходу з лікарні. Через тиждень на високих каблуках (і спина не боліла). Вийшла і пропала. А перед самими виборами з'явилась і одразу допомогати армії. ЇЇ біг-бордами обклеєно 60-70% від усіх. Не можна допускати її до влади, буде тільки каламутити як з Ющенком було!
Відповісти
а сьогодні о 18:00 вона буде? якщо так то де?
Відповісти
Якби не ваш Ющенко "проти всі" Україна була б цілою.
Відповісти
Вона вже себе проявила.Вона і раніше багато обіцяла і що з того.Коли запахне смаженим вона втече за кордон "лікуватись", а народ лишиться з проблемами сам на сам.
Відповісти