На Волині активісти закликатимуть не продавати голоси на виборах

На Волині активісти закликатимуть не продавати голоси на виборах
Активісти вирушають у міста, містечка та села Волині аби поінформувати виборців про свідомий вибір кожного на парламентських виборах 26 жовтня.

Про це повідомляє "Асоціація Молодих Реформаторів".

У четвер, 16 жовтня, в рамках кампанії «Чесні вибори» мобільні групи активістів вирушають у міста, містечка та села Волині з метою поінформувати виборців про свідомий і відповідальний вибір на парламентських виборах.

Головними гаслами кампанії будуть: «Голосуй чесно» та «Не продавай свій голос - отримай більше після виборів»!

Кампанія реалізовується за підтримки «Громадських ініціатив України» та «Асоціації Молодих Реформаторів», «Громадського сектору Євромайдану», Громадянської мережі «ОПОРА», «Фундації регіональних ініціатив», «Автомайдану України», «Самооборони Волині» та інших громадських організацій, які мають спільну мету та бачення свідомого вибору та розвитку України.

Географічно кампанія охоплює більшість областей України, тобто усі, окрім тих, що входять у зону АТО.

Упродовж кампанії в області заплановано близько 20-ти поїздок по усій території області. Активісти, як і на президентських виборах, будуть розповідати кожному перехожому виборцю про чесні вибори, НЕпродажність свого голосу, і навпаки свідомий і розумний вибір кандидата та партії. Під час вуличних акцій в місцях скупчення людей активісти будуть поширювати листівки, жовто-блакитні стрічки, магніти.

Також 18 та 19 жовтня у містах Володимир-Волинський та Ковель пройдуть круглі столи із місцевими активістами та представниками ЗМІ, де буде представлена концепція кампанії та її завдання, а також буде обговорення нинішнього ставлення до виборів в Україні та можливостей достукатися до виборця.

Кампанія набирає у мобільні групи волонтерів, охочих просвітити виборців Волині про доброчесне ставлення до дня обрання представників нового парламенту.

За детальною інформацією щодо кампанії на Волині можна звертатися за телефонами – (096) 547 63 58 - Ірина Мусій, (095) 187 06 88 - Оксана Федорук.

Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів національного фонду в підтримку демократії (США).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шо МАРТИНЯК , шо ІВАХІВ- це корупціонери . ділять золотий батон ЯНИКА. і мають намір це продовжити.
Відповісти
Певно, будуть за американські гроші чернуху проти неугодних кандидатів поширювати, бо така зборна громадських організацій, яким довіряти складно
Відповісти
Останні новини
На Волині активісти закликатимуть не продавати голоси на виборах
16 жовтень, 2014, 08:55