Канатний парк: нова драйвова розвага *

Канатний парк: нова драйвова розвага *
Коли за вікном негода, а дітлахи не мають куди подіти свою енергію, перше, що спадає на думку батькам, чим зайняти своїх непосид?

Дехто віддає перевагу комп’ютерними іграм чи перегляду мультфільмів, але батьки, які дбають про здоров’я дитини знають, що найкращий відпочинок – активний відпочинок. Дитина розвивається фізично, рухливі ігри стимулюють апетит, а головне – їм це цікаво та корисно!

Парк розваг «Кенгуру», що в СОК «Адреналін Сіті» (вул. Карбишева,1) практично єдине місце в Луцьку, де для дітей максимально створені умови для активного різноманітного драйвового відпочинку.

Зараз у «Кенгуру» дітям стало ще цікавіше: запрацював новий канатний парк! Він має три маршрути: нижній – для найменших діток(3-9 років), верхній (понад 5 метрів) – для старших і повне проходження. Загалом, канатний парк охоплює територію близько 100 кв. м та нараховує 16 різноманітних рівнів та платформ.

Діти зможуть відчути себе справжніми альпіністами, пробуючи свої сили на підвісних мостиках та канатних доріжках, а ще спайдерменом, зависнувши на сітці-павуці чи спускаючись канатною гіркою або ж пересуваючись на роликовому трапі, долаючи більше 20 різноманітних перешкод.

«Це круто! Ми з другом наввипередки змагалися, хто швидше пройде стінку з перешкодами, добереться до сітки спайдермена і дістанеться фінішу. Я переміг, бо швидше перебирав руками і ногами. За нас вболівали мами і це було весело, і захоплююче. Я ще і ще хочу відчути себе людиною-павуком в мотузковому парку», - ділиться враженнями восьмирічний Сашко.


Наталя, мама шестирічної Оленки також в захваті від нової розваги – мотузкового парку. «Багато неймовірних вражень в дитини від перебування в цьому канатному містечку. Спочатку мені було страшно відпускати доньку, адже там висота і все на мотузках, але завдяки страховці, це канатне містечко є абсолютно безпечним для дітей. Моя донька дуже задоволена і зі всіх решта розваг, ця стала її улюбленою», - розповіла пані Наталя.

«Великою перевагою є те, що наш мотузковий парк знаходиться в приміщенні, відтак, незважаючи на погоду в ньому можна перебувати постійно. Канатний парк це нова розвага в «Кенгуру», але вона вже має своїх постійних прихильників, які ніби перевтілюються в Людину-павука чи Тарзана. Ми раді кожній дитині, яка знаходить в «Кенгуру» свою розвагу, а їхні задоволені обличчя та щасливі посмішки – наша найбільша перемога», - розповіла заступник генерального директора СОК «Адреналін Сіті» Галина Шотик.

Також вона зазначила, що в Україні індустрія розваг активно розвивається, але в Луцьку досі не так багато місць, де можна відпочити всією родиною чи великою компанією з дітьми. А тому, парк розваг «Кенгуру» є універсальним місцем, де можна не лише організувати дитячий відпочинок на будь-який смак, а й відзначити День народження чи іменини дитини, подарувати свято без будь-якої нагоди, весело та активно організувати дозвілля.

Крім канатного парку, тут є і кольоровий кількарівневий лабіринт, довжиною 24 метри та висотою як триповерховий будинок, і дев’ятиметрові шалені гірки, і мультифункціональний скеледром для великих та малих любителів гострих відчуттів, і величезний батут…

Отже, запрошуємо щодня всіх діток з друзями та батьками у парк розваг «Кенгуру» - місце безлічі розваг для активних непосид.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не єдине таке місце в Луцьку) Мотузковий парк в парку Лесі Українки вже два роки)))
Відповісти
Мало фото
Відповісти
Останні новини
Канатний парк: нова драйвова розвага *
16 жовтень, 2014, 11:38