Зірки закликають українську молодь не продавати голоси

Зірки закликають українську молодь не продавати голоси
Перед парламентськими виборами 26 жовтня українські зірки знову підтримали проект, і закликали молодь не продавати свої голоси політичним партіям та кандидатам.

Після надходження інформації про те, що політичні партії і кандидати в депутати почали купувати голоси молоді, було прийнято рішення продовжити інформаційну кампанію "Твій голос!", - пише "ТСН".

Цього разу мета проекту – розповісти молоді, яку велику відповідальність несе в собі продаж голосу. Українські зірки різко висловились про людей, які продають свої голоси.

"Я вважаю людей, котрі продають свої голоси – зрадниками! Зрадниками країни, своїх близьких і самих себе. Продаючи свій голос, ви крадете у країни майбутнє, а у своїх рідних крадете право жити в чесній державі. Адже кожні вибори – це можливість створити нову історію. Голосуйте по совісті, не продавайте свій голос!" - закликала співачка і громадська активістка Руслана.

А от лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин вважає, що продавати свій голос – це все одно, що продати свою країну: "Уявіть собі, що завтра ви будете жити в якомусь лайні. Не в своїй країні, не в своєму будинку, не в своїй квартирі. Для мене це так. Так що, не продавайте свій голос – думайте головою!" - наголосив Харчишин.

Телеведучий Олександр Педан просить перш ніж продати голос, задуматися над майбутнім дітей: "Людина, яка продає свій голос – продає своє майбутнє. Та й фіг з ним, може воно вас не цікавить. Але це майбутнє і ваших дітей! Не страшно брати на себе таку відповідальність?!" - питає Педан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зірки закликають українську молодь не продавати голоси
16 жовтень, 2014, 14:22