Уряд затвердив план з відновлення Донбасу

Уряд затвердив план з відновлення Донбасу
Уряд затвердив план заходів з відновлення інфраструктури Донецької та Луганської областей.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, - пише Експрес.

За його словами, планом передбачено, зокрема, розроблення та прийняття актів Уряду, необхідних для оперативного вирішення питань відновлення життєдіяльності Донбасу; заходи з обстеження, проектування, визначення пошкоджених об’єктів, що потребують першочергового фінансування, можливості спрощення процедур затвердження проектної документації та порядку виконання відновлювальних робіт на автодорогах тощо.

«Це чіткий план, за яким ми будемо діяти найближчим часом у питаннях відновлення життєдіяльності на відповідних територіях Донецької й Луганської областей, звільнених від терористів. Він передбачає визначення обсягів руйнувань, здійснення обстеження пошкоджених будівель, формування джерел фінансування. Усі ці питання ми маємо визначити до кінця поточного року. Центральна та місцева влада має спільно працювати над реалізацією відновлювальних заходів», – зазначив Гройсман.

Нагадаємо, за підрахунками міністра фінансів України Олексадра Шлапака, на відновлення звільненої від терористів частини Донбасу потрібно щонайменше 2 мільярди доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для біомаси...
Відповісти
Останні новини
Уряд затвердив план з відновлення Донбасу
16 жовтень, 2014, 19:30