Гість Володимира-Волинського – легенда боротьби за Незалежність*

Гість Володимира-Волинського – легенда боротьби за Незалежність*
На свято Покрови Пресвятої Богородиці у Володимирі-Волинському відбулась непересічна подія.

У володимирський округ завітав, аби підтримати Віктора Ярему, кандидата у народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка, Юрій Шухевич – син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, багатолітній політв»язень, герой України і просто надзвичайно харизматична особистість.

І хоча зустрічі були заплановані не лише у Володимирі, на прохання пана Юрія, у зв»язку з певними обставинами, захід у Нововолинську було відмінено. Та це не зіпсувало свята, а можливо лише підкреслило важливість зустрічі з виборцями 19 округу.

35 років свого життя Юрій Шухевич провів у застінках концтаборів. Та попри все він мужній борець за українське щастя, незламний духом, сильний характером і відданий національній справі, кожне слово якого, кожна думка – це постріл в антиукраїнські сили. Адже навіть у свої 82 роки лишився незламним Каменярем, адже він – легенда.

Сьогодні Юрій-Богдан Шухевич є кандидатом в народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка. За його словами вибір політичної сили є свідомим. Саме ця партія здатна запропонувати справжнім українцям план розвитку країни. Не просто гасло, а цілісну систему перетворень України з другорядної в модерну, розвинену країну.

Багато слів було сказано про економічну руїну, про війну, про минуле та майбутнє України. Та з виступу Юрія Романовича стало зрозуміло, що процвітаюча країна можлива лише в тому разі, якщо на наших теренах запанує український дух та народна воля. Він висловив впевненість у перемозі Радикальної партії на цих вкрай важливих для долі України виборах, адже вперше в історії нашої незалежності з»явилась політична сила, яка здатна радикально змінити підходи до реалізації реальної політики.

В центрі уваги РПЛ є простий українець, з його потребами та бажаннями. Зі слів Юрія Шухевича – це викликає не аби яку агресивну реакцію з боку олігархів та корупціонерів, зовсім не задарма проплачені телеканали виливають бруд на політичну силу яку підтримують мільйони. Та ці мільйони добре розуміють, що радикали захищатимуть саме їх інтереси.

Він висловив вдячність виборцям Володимирського округу за підтримку кандидатам в народні депутати від Радикальної партії, яка згідно соціологічних опитувань має чималу підтримку на Волині. І великою мірою це зумовлено активною громадянською позицією мажоритарника Віктора Яреми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І тут аферисти використали патріота. Керівником штабу кандидата від Ляшка Віктора Яреми у Володимирі Вол. є антимайданівець Ігор Подзізей.Про що далі говорити?...
Відповісти
Повний піпєц.... Куди старий затесався? Штаб Віктора Яреми очолює вихованець Саганюка Ігор Подзізей, який заробляв на постачанні придурків на антимайдан. ГАНЬБА!!!
Відповісти
Виродки комсомольські вже й про Шухевича згадали.Цинізм без масок!
Відповісти
А герой- патрiот вiд грошикiв аферистiв-то не вiдмовився))
Відповісти
Маю реальні докази порушеня виборчого законодавства Яремою!!! Є відеозйомка використання адмінресурсу для виборів цим кандидатом.
Відповісти
Що з літ то й з розуму.То ж треба було в такому віці із "радикалами" звязуватись.А ти Ярема- ніби розумний чоловік, але хто тобі штабіста Подзізея всунув.Воно ж вже у всіх біляриговських штабах наслідило, ще й тобі "поможе".
Відповісти
а що добре хтось пропіариться на гучному йменні. а дідок ще огого!!! хлопець хоч куди козак он яку файну дебелу молодицю має! а що в депутати попер то вже або старечий маразм - (пердон), або його ради імені ,,добрі люди,, пропихають. ганьба їм!
Відповісти
А хто такий Віктор Ярема?
Відповісти
Тут головне в Мельника голоси відірвати.Решта- фігня...
Відповісти
Класно я устроївся, зароблю на білет в Америку, бо тут вже всіх задовбав.
Відповісти
Останні новини
Гість Володимира-Волинського – легенда боротьби за Незалежність*
16 жовтень, 2014, 19:24