«Ми завершимо війну», – Дмитро Ярош у Луцьку

«Ми завершимо війну», – Дмитро Ярош у Луцьку
Один з лідерів «Правого сектору» Дмитро Ярош переконаний, що Україна має шанс завершити війну.

Про це він повідомив під час зустрічі з лучанами на Театральному майдані у четвер, 16 жовтня.

«Я переконаний, що ми завершимо війну. Але не шляхом капітуляції та здачі своїх територій. Бо якщо зараз здамо їм частинку землі, вони підуть далі. Це тільки підігріє апетит Путіна, і він полізе далі», – зауважив він.

За його словами, в Криму сконцентроване величезне ударне групування у напрямку на Херсон та Запоріжжя.

«Вони вдарити можуть в будь-який момент, але при тому всьому ми готові стояти до останнього. І ворога не пустити більше на землю. Ми можемо перемогти, ми хочемо перемогти і ми переможемо», – сказав Дмитро Ярош.

Також він наголосив, що без єдності тилу та фронту в цій війні перемогти неможливо, тому закликав усіх присутніх об’єднатися під гаслом «Все для фронту, все для перемоги».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!Супер!Дмитро Ярош!!!Пишаюсь.Павлом Данильчуком також.
Відповісти
А що ж Паша так програє комуністу Лапіну?
Відповісти
За таких треба голосувати!!! Вони не сидять вдома, а воюють на Сході! Тоді як решта луцьких кандидатів сидять у жінок під спідницями та цинічно промовляють промови біля гробів загиблих на Сході хлопців! Слава УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
Відповісти
Ти забула ще: ГЕРОI НЕ ВМИРАЮТЬ!!! Тiльки голоснiше кричи, щоб матерi, що вiд горя нiяк не вiдходять, тебе почули.
Відповісти
Ти хоть маєш приблизне уявлення,як вони воюють на сході?
Відповісти
Що так ,то так.Тільки Ярош на війні зі зброєю,а решта піаряться на чужих похоронах
Відповісти
Пишаюся такими чоловіками як Дмитро Ярош.В захваті від зустрічі сьогодні.Перемоги Правому сектору та нашому Павлу Данильчуку!!
Відповісти
Павло для мене герой!
Відповісти
Я за Яроша! Щирий мужик! Навіть приємно слухати...
Відповісти
Ярош-герой України ! Не відступайте від своєї мети! Тоді і люди заживуть!
Відповісти
На якому це фронті Данильчук Азовському морі на пляжі
Відповісти
На пляжі??? Я б хотів би щоб ти попала на такий пляж як він, тоді я прочитав би зовсім інше...
Відповісти
Ну а хто ж розв"язав цю війну не Ярош з побратимами? Гітлер теж був хорошим оратором,за ним пішли мільйони,а скільки крові було пролято,не ведіться на цю гембельсівську пропаганду!!!
Відповісти
Захищати свою землю, це по вашому провокувати выйну?
Відповісти
Ярош - ти наш кумир і герой.Ми підтримуємо тебе.Так тримати .Хлопці,Правий сектор,бережіть себе.
Відповісти
Взахваті від зустрічі з Дмитром Ярошем!!!
Відповісти
хороший дядько! дуже радий що довелося побачити на власні очі! тільки пітвердив мою думку, що не дарма на президентських виборах я віддав перевагу йому!
Відповісти
Ярош, це одне. А Данильчук примазався. Який він герой? Ви що подуріли? Паша-мєнт гарячі точки обходить! Міліція з Киівськоі області! Гляньте на сайті цвк.
Відповісти
Ярош, це одне. А Данильчук примазався. Який він герой? Ви що подуріли? Паша-мєнт гарячі точки обходить! Міліція з Киівськоі області! Гляньте на сайті цвк.
Відповісти
Рицко хороший мужик, його навіть контузило на сході. Лапін взагалі зараз на сході, незважаючи на свій стан здоровя, а Данильчук дома. Гляньте на його руки доглянуті, як в баби. На передову Паша не йшов.хіба на морі. Герой? За таке морду треба бити тому малому карєристу.
Відповісти
Ярош на Волинському телебаченні не озвучив прізвище Данильчука, що від іде від "Правого сектора",а те, що Данильчук виліз на сцену ні про що не говорить.
Відповісти
Про який правий чи лівий секотр ви говорите?? Хто такі правий сектор: Ярош, Береза та ще хтось, тай вони в один той самий день по різних каналах на одне те саме питання по різному відповідають.Та вони повтрачали голову і забули що вони були командою. А гасло "один за всіх і всі за одного" взагалі ним не відомо.Так Ярош дійсно був на фронті,а причому тут Данильчук і весь Правий Сектор. Хоч раз Данильчука бачили на фронті!!??Юля права,сиділи в Маріуполі і то коли там було зовсім тихо і валялися на пляжах. Ви краще запитайте Данильчука де на Волині є бурштин!! Вот в цьому він і його команда специ. Під Маневичами вже скоро хати почнуть будувати, щоб не їздити в Луцьк на ночівлю. Волинський Правий сектор перейняв всі кращі традиції своїх рівненських побратимів, тільки рівненські збирають "данину" за видобуток, а на Волині вони самі видобувають бурштин.Хоча це і на Волині і на рівненщині кришується СБУ. Напевне все таки ярош в курсі чим займаються тут його підлеглі,і з Наливайченком про "кришу "домовився. Не даремно ж вони дружать.
Відповісти
Данильчука то не було. Ярош казав йому не йди на вибори. А той бар**, головне в нього в голові це амбіції.
Відповісти
будуть такі кумири - буде Ненька тільки територією! Унтерменші.
Відповісти
перебування в ато не бачив жодного правого сектора на передовий там хлоци десантники мобилизовани спецпидроздили мвс колишний беркут омега инщи пидроздили колишних вв и лише деяки добровольчи батальйони а про правий сектор там в основному можна почути лише як про мародерив
Відповісти
Останні новини
«Ми завершимо війну», – Дмитро Ярош у Луцьку
16 жовтень, 2014, 21:03