У лучанина «спонтанно» викрали авто

У лучанина «спонтанно» викрали авто
До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала його автомобіль «АУДІ». Сума завданих збитків становить 26200 гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 27-річний місцевий житель і двоє молодиків із Рівненської області, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

До слова, зловмисник та його друзі у минулому вже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.

«У ході досудового розслідування встановлено, що у плани зловмисників викрадення автомобіля не входило: мовляв, усе сталося спонтанно», – розповів начальник Луцького РВ УМВС України у Волинській області Сергій Тягунов.

Провідавши товариша, компанія вирушила до обласного центру. Коли ж помітили автомобіль, вирішили викрасти дизельне паливо. Але, заглянувши в салон, спритники помітили ключі та документи на транспортний засіб, а відтак, не довго думаючи, сіли в авто і поїхали. Згодом злодії планували його продати.

Прибувши до одного із них додому, зловмисники знайшли у машині електричні інструменти: болгарку та електродриль, які відразу продали місцевому жителю. Після цього компанія вирушила на пошуки покупців авто. Однак реалізувати свої наміри вони не встигли, адже їм завадили правоохоронці.

Викрадений автомобіль працівники луцького районного відділу міліції повернули власнику цілим та неушкодженим.

Слідче відділення Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо ця ауді, яка на фото, коштує 26200 грн., то йду вже на базар!
Відповісти
Другий в черзі!!!:))))
Відповісти
Євро має бути а не гривна.
Відповісти