Ігор Чорнуха долучився до благодійного майстер-класу. ФОТО*

Ігор Чорнуха долучився до благодійного майстер-класу. ФОТО*
У Луцьку - майстер-клас Василя Парахіна «Намалюй воїну послання».

Цієї п'ятниці, 17 жовтня, відомий український художник, заслужений працівник культури Василь Парахін у Художньому музеї провів майстер-клас для маленьких лучан, які малювали листи бійцям на Сході

«Ми вирішили не просто написати добрі слова, а намалювати. Намалювати в національному, народному стилі для того, щоб воїн розгорнув цей листочок, і з того листочка дихала Україна, в стилі, в самому малюнку, в якихось словах були присутні традиції народного мистецтва», – розповіла завідувач Художнього музею Зоя Навроцька.

За її словами, великий внесок в організацію заходу зробив кандидат у депутати до Волинської обласної ради Ігор Чорнуха.

«Для мене Художній музей - місце особливе, тому що я проводив реконструкцію цього об’єкта. Вважаю, що культура повинна бути на високому рівні. Однак основна увага сьогодні направлена на події, які відбуваються у нас на Сході. Всі ці чудові малюнки будуть відправлені тим, хто зараз знаходиться на передовій. Ніхто не може передати почуття краще, як діти», – розповів він.

За словами Ігоря Чорнухи, 10 працівників ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» мобілізовані у зону АТО. «На сьогоднішній акції присутні діти наших працівників, які перебувають у зоні АТО. Напевно, досить важливо для їхніх батьків, що дітей залучають до гарних заходів. Також за працівниками збережена заробітна плата на підприємстві, аби вони розуміли, що вони не покинуті, що їх чекають вдома. Я сподіваюсь і хочу вірити в те, що війна дуже швидко закінчиться», – сказав кандидат у депутати до Волинської обласної ради.

Зоя Навроцька зазначила, що підприємство «Луцьксантехмонтаж №536», яким керує Ігор Чорнуха, останніми роками професійно і так би мовити, на віки, за новітніми будівельними технологіями реконструювало не лише Художній музей, а ще й Шляхетський будинок у Луцькому замку і обласний академічний театр ляльок. "І в кожен об'єкт культури будівельники вкладають любов та душу», - зауважила Зоя Навроцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Ігор Чорнуха долучився до благодійного майстер-класу. ФОТО*
18 жовтень, 2014, 10:44