Роботу волинських міліціонерів треба покращувати, - Шпига

Роботу волинських міліціонерів треба покращувати, - Шпига
Роботу за окремими напрямками слідчих підрозділів, блоку кримінальної міліції та міліції громадської безпеки слід покращувати.

Про це начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига під час підсумкового засідання, повідомляє прес-служба волинської міліції.

Підбиваючи підсумки, Шпига вказав на суттєві недоліки в роботі волинських міліціонерів.

Він наголосив на належному виконанні всіма без винятку міліціонерами своїх посадових обов’язків із метою забезпечення законності, боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку, у тому числі й під час проведення парламентських виборів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про ДАІ забули...
Відповісти
Як тоді, на вашу думку, треба змінювати \\\\\\\\\\\\\\

Іноді складається враження, що вони хочуть довести український народ до такої точки кипіння, що він прийде і буде їх зносити зі зброєю в руках. Так, це буде незаконно, так, це буде всупереч європейським нормам моралі, але це буде єдиним можливим рішенням. Вони дограються до того, що народ візьме автомати.

Мої побратими, які проливали кров, захищаючи територіальну цілісність України, повернуться додому і не захочуть жити в такій державі, яка буде не державою, а зібранням корумпованого зброду, тоді вони поставлять нормальну легітимну владу, тільки зі зброєю в руках.

Я думаю, що влада цього боїться, бо вона це розуміє. Кожен другий чи кожен третій з тих, що були на фронті, готові повернутись на Київ і спочатку в столиці навести порядок, а тоді повернутись на схід. Єдине,що по місцях треба * коктелями Молотова * та іншим вже .
Відповісти
багато говорить той мало може
Відповісти
Останні новини
Роботу волинських міліціонерів треба покращувати, - Шпига
18 жовтень, 2014, 11:18