У Луцьку свободівець Олександр Сич представив передвиборну програму партії *

Віце-прем'єр міністр України з гуманітарних питань Олександр Сич представив передвиборчу програму Всеукраїнського об'єднання «Свобода» «Українська перемога» та розповів про подальші плани партії.

Прес-конференція відбулася 18 жовтня.

Олександр Сич представив блоки передвиборної програми.

Зокрема, перший блок стосується очищення влади. Зі слів віце-прем'єра, в суспільстві існує великий розрив між теорією і практикою, тобто до прийняття законів про люстрацію і корупцію – не означає, що одразу настане очищення від нечесних політиків та корупціонерів. Для цього потрібний час і системність.

Другий блок програми - оборона держави, а третій – економічний, який передбачає створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу.

Четвертий блок – подолання русифікації: українізація у галузі книговидавництва, кіноіндустрії. Також - захист та розвиток української мови, шанування національних символів.

Олександр Сич зауважив, що виборчий список партії сформований із чесних, відповідальних людей, дехто з них достойно проявив себе у Верховній раді минулої каденції, інші - нові, активні, патріотичні, ідейні, які можуть чесно виконувати свої обов’язки, захищати інтереси народу у новоствореному парламенті.

Також він розповів про першу п’ятірку у виборчому списку партії та про тих, хто представлятиме Волинь у Верховній Раді – Євгена Мельника та Олександра Пирожика.

«Євген Мельник – вів себе достойно за минулої каденції, тому спільно з Блоком Петра Порошенка ми вирішили висунути його по округу № 19. А Олександр Пирожик - перший заступник голови обласної ради, має досвід депутатської роботи, а тому одразу може влитися в режим парламентської», - констатував Сич.

Своєю чергою Євген Мельник розповів, що прийшов до Парламенту у 2012 році. Два роки роботи у Раді були дуже складними, через те, що йшла постійна боротьба із Партією Регіонів.

Олександр Пирожик, як і Євген Мельник, ідуть у Верховну Раду, аби продовжити починання, які започаткували націоналісти в обласній раді, та щоб виконати всі вимоги «Революції гідності».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що Мельник зробив для свого округу???? Що???
Відповісти
за баранами в прірву...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку свободівець Олександр Сич представив передвиборну програму партії *
18 жовтень, 2014, 20:14