«Волинь» у відпустці: хто на море, а хто за дипломні роботи

«Волинь» у відпустці: хто на море, а хто за дипломні роботи
Гравці і тренери луцької «Волині» відбули у відпустку. Літній відпочинок, як і зазвичай, буде не дуже тривалим. Гравці отримали три тижні канікул.

Прес-служба ФК Волинь з`ясувала, як проведуть «волиняни» травневі канікули.

Головний тренер Анатолій Демяненко має намір два тижні відпочити разом із сім`єю в Ізраїлі. Перед або після поїздки він навідається до рідних і знайомих в Дніпропетровськ.

У кількох гравців «Волині» канікул …не буде. Олег Герасимюк відпустки не планував, бо у травні здаватиме екзаменаційну сесію. Він здобуває другу освіту (юридичну) у Волинському національному університеті. Подібні плани і у воротаря лучан Дениса Шеліхова: в Дніпропетровську писатиме дипломну роботу. Кіпер вчиться в аграрному виші. «Писатиму власними силами. Про жодні «скупляння» не натякайте». Якщо встигну, то кудись на море виберуся», - сказав Денис.

Кепські справи із стовідсотковим відпочинком і у захисника Ванче Шикова. Він хоч і поїхав додому у Македонію, але розслабитися права не має, адже 26 травня у його національної збірної відповідальний, хоч і товариський поєдинок із фіналістом ЧЄ-2012 – збірною Португалії. І наш «Ваня» зіграє проти самого Крішті Роналду…

Відпочинок снитиметься й Віталію Приндеті. У нього вже 15 травня починається навчально-тренувальний збір у Києві у складі національної збірної U-19. Підопічним Олега Кузнецова з 23 травня битися за право до виходу в еліт-раунд європейської юнацької першості із португальцями, ірландцями та ізраїльтянами. Відбірковий турнір у нашій групі №4 прийматиме Португалія.

«Маю домовленість із тренерами, що на початку червня мені нададуть відпустку і я приєднаюся до «Волині» тільки напередодні виїзду на перший тренувальний збір до Словенії», - сказав Віталій.

У решти ж гравців «Волині» відпустка буде справжньою: море, сім`я і рідні, туризм… Квартет луцьких «бразильців» наприкінці минулого тижня полетів на батьківщину. У захисника Леандро окрім відпочинку на тамтешніх знаменитих пляжах будуть й приємні клопоти – у нього виходить заміж рідна сестра.

Капітан команди Сергій Сімінін та румунський півзахисник Сільвіу Ізворану присвятять відпустку дітям – в обох півроку тому народилися малюки. Сергій подався до Луганська, а Сільвіу до Галаца (Румінія).

Ян Масло відпочиватиме вдома у Словаччині. Євген Пічкур спочатку подався у рідні Жовті Води до дружини й доньки, а потім має намір недовго відпочити у Туреччині. Ігор Скоба із дружиною запланували поїздку до Барселони. «Звісно, і на «Ноу-Камп» завітаю, як без цього?!», - сказав Ігор. А Євген Павлов усі три тижні присвятить рідному Севастополю. «Дуже за рідними скучив, місяцями ж не бачимося», - пояснив нападник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» у відпустці: хто на море, а хто за дипломні роботи
15 травень, 2012, 10:52