Служи армії, але отримуй більше грошей, - Порошенко до солдат

Служи армії, але отримуй більше грошей, - Порошенко до солдат
Президент Петро Порошенко пообіцяв ініціювати демобілізацію лише для тих, хто хоче перейти у контрактну армію.

Про це він сказав під час інтерв'ю українським каналам у суботу, 18 жовтня, коментуючи пікет нацгвардійців під Адміністрацією президента, - повідомляє ТСН

"Ви що, хочете, щоб під час військових дій я оголосив демобілізацію? Щоб я армію спустив? Щоб я країну беззахисною залишив?.. Ні, цього ніколи не буде! І тиснути на президента я нікому не дозволю", - запевнив глава держави.

"Будуть демобілізувався всі ті, хто побажає записатися на контрактну армію. Я за свободу слова, навіть під час війни. Але я за спільну відповідальність... Українських солдат захищаємо, українську територію не здаємо", - сказав Порошенко.

Глава держави уточнив, що відповідний указ про демобілізацію він підпише вже найближчими днями.

"Я підготував указ, і він наступного тижня буде виведений: будуть демобілізовані всі ті, хто бажає записатися на контрактну службу. Для чого? Служи армії, але отримуй більше грошей. Це справедливо, і я, безумовно, як президент запропоную це", - розповів Порошенко.

Крім того, за словами президента, солдати строкової служби не будуть направлятися в зону АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будувати правову державу а солдат незаконно перетримують бильш як 6 мисяцив порушуючи тим самим ихни права при надзвичайному стани можна затримати демобилизацию на 6 мисяцив при введенни вийськового стану безстроково а у нас немае ни того ни иншого тому або введить вийськовий стан при якому вси учасники ато а фактично вийни отримають видповидни правови статаси учасникив бойових дий постраждале населення статуси биженцив и инвалидив вийни а президент як и належить пид час вийни створить ставку головнокомандувача и нестиме персональну видповидальнисть за все що видбуваеться на фронти або видпусти хлопцив додому и не розповидай що вси идиоти а ти патриот прогнозую що писля завершення ато буде багато позовив до держави Украина в тому числи и до мижнародних судив позор недолугому керивництву гидних майданивцив
Відповісти
Останні новини
Служи армії, але отримуй більше грошей, - Порошенко до солдат
19 жовтень, 2014, 12:04