Стало відомо хто збив пасажирський

Стало відомо хто збив пасажирський
Німецька розвідка встановила, хто збив пасажирський "Боїнг".

Зокрема вона дійшла висновку, що малайзійський Боїнг збили проросійські сепаратисти, - пише Експрес з посиланням на Укрінформ.

"Катастрофу малайзійського літака Boeing-777 рейсу MH17 в небі над Східною Україною спричинили проросійські сепаратисти, такого висновку дійшла німецька розвідка, повідомляє німецький журнал Der Spiegel.

Президент Федеральної розвідувальної служби НімеччиниГергард Шиндлер , за інформацією журналу, розповів про це членам парламентського контрольного органу Бундестагу ФРН ще 8 жовтня, представивши грунтовні докази", - йдеться у повідомленні.

За даними німецької розвідки, сепаратисти збили літак ракетою, випущеною з протиповітряної установки "Бук", яку вони захопили на одній з українських військових баз.

"Нідерландська комісія, яка працює над розслідуванням катастрофи, після розшифрування записів із так званої "чорної скриньки", утрималася від того, щоб звинуватити когось конкретно. Натомість, Федеральна розвідувальна служба Німеччини, за інформацією Der Spiegel, дійшла конкретного висновку: як українські знімки, так і російське трактування подій, за словами Шиндлера, було сфальшовано. "Це були проросійські сепаратисти", - заявив він", - пише DW.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо хто збив пасажирський
19 жовтень, 2014, 15:51