«Будуємо європейський Луцьк разом», - Ігор Чорнуха*

«Будуємо європейський Луцьк разом», - Ігор Чорнуха*
Про можливість заощаджувати тепло та чистоту двору говорили мешканці вулиці Чорновола, які прийшли на зустріч із Ігорем Чорнухою - кандидатом у депутати до Волинської обласної ради по виборчому округу № 38 (м. Луцьк).

Зустріч відбулася в одному з дворів на вулиці Чорновола.

Підприємець, який має юридичну та економічну освіту, більше десяти років працює у будівельній галузі, а нині очолює компанію «Луцьксантехмонтаж № 536», порадив людям подумати про створення у їхньому будинку ОСББ, адже це реальний шанс подбати про своє житло та якісні комунальні послуги.

Лучани розповіли, що зараз переймаються тим, аби взимку у квартирах було тепло, дехто вже думає про встановлення газового котла, інші утеплюють стіни. Директор підприємства поділився власним досвідом енергозаощадження, та зауважив, що треба зважати на можливості тепло- та енрогосистеми будинку.

Людей також цікавило питання чистоти двору, зокрема, сортування сміття. За словами кандидата, цей європейський досвід у нас активно вивчають і вже почали впроваджувати, тому ініціативу мешканців підтримує.

Молоді мами, які прийшли на зустріч, поскаржилися, що дитячі медичні заклади перетворюються у торгівельні, що навколо дитячого майданчика у їхньому дворі нема ніякої огорожі, а це небезпечно для дітей.

Ігор Чорнуха, який і сам виховує маленького сина та донечку, одразу відгукнувся проблему вирішити. Молодий підприємець вже двічі був депутатом Маяківської сільської ради, і не на словах, а на ділі довів, що може подбати про громаду. Ігор Чорнуха переконаний, що закони та державні програми мають нарешті запрацювати на користь людей, тому і вирішив балотуватися до обласної ради. За словами кандидата у депутати, найперше за що голосуватиме, це забезпечення усім необхідним учасників АТО.

Також працюватиме над відновленням таких програм, як «Доступне житло». В майбутньому Ігор Чорнуха бачить Луцьк - комфортним європейським містом, задля цього готовий об’єднати свої зусилля із зусиллями громади. Також діє громадська приймальня кандидата у депутати до обласної ради по виборчому округу № 38 , тому зі своїми запитаннями та пропозиціями люди можуть звертатися за адресою: м. Луцьк, пр. Волі, 2, та за номером телефону: 72-20-97.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Злодій це чорнуха менший як і його батько.
Таких садити потрібно!
Відповісти
А що вони у вас вкрали,що зробили паганого, що Ви такими брудними словами розкидуєтеся???
Відповісти
Я думаю Вас також знайдеться за що злодієм назвати та посадити.
Відповісти
От же ж Ми, "українці", от молодці. Всі злодії, всіх на нари. Працювати хто буде, може Ви, пане Ярик. Що Ви за своє життя зробили, поділіться. Впевнений, що поділитись немає чим. Інакше коментар свій почали б: я за своє життя пропрацював.... Ні, не можете, мабуть десь совість таки ще залишилась щоб так відверто не брехати. Навіщо ж тоді оббріхуєте інших?
Відповісти
Навіщо поливати брудом, це порядні люди, які працюють, і хочуть працювати, щоб зробити наше місто європейським. На ваш погляд хто з шести кандидатів до обласної ради достойніший за Чорнуху- да ніхто!!
Відповісти
Ви "Ярик" без фактів говорите про людей. Мені здається, що Вас жаба давить за успішних людей. Самі то Ви напевно повний "нуль".
Відповісти
Ви знаєте,що таке підприємство,як його утримувати,платити зарплати"офіційно" а не в конвертах,платити податки до бюджету і досить не малі.Колектив налічує понад 700 чоловік і в кожного є сім'я.Спробуйте,Ви таку кількість людей утримувати і забезпечити роботою,а тоді кидайтеся такими фразами.
Відповісти
...вы может и хороший отец.любовник и просто хороший Сын.Но в Эвропейских городах Эвропы не берут взятки и не дают..Луцк город коррупции от верху до низу..если не верите спросите у вашего Папы он вам расскажет.
Відповісти
А Ви не питали у своєї мами, хто це місто таким зробив? І не від одного Чорнухи залежить позбавити наше місто від корупції, це маємо зробити усі ми, лучани.
Відповісти
Наклеп на порядних людей карається законом, а вам бачу все ніпочом , лиш би поговорити.
Відповісти
подивись на ті державні підряди..школи по 12 міліонів на 250-400 учнів того року ..і.т.д..в першій двадцятці по "освоєнню" державних коштів за минулі роки старічок...тайни прості..сидорско-клімчуковско-азірівскі..без них хлєбушка небуде..а без ссср миру,чи світу?
Відповісти
Усе у нас буде, недарма ми пережили майдан, свідомість людей змінилася. Це зараз кожний усвідомлює, Чорнуха також. Перш ніж балатуватись, я думаю він усе зважив.
Відповісти
старік?вот вже і валєрик харошковскій вернувся..і синок Азарова скоро перевихований приїде дальше пиляти?
Відповісти
Молодчику, до чого тут Чорнуха? Ти, що прикалуєшся?
Відповісти
майдан...та ти ще не пенсіонер,а дєржслужбовець дідусю...ще побачим як допереживете..
Відповісти
Що ж порядних не йметься освоєння коштів. А ви спробуйте щось самі збудувати, створити колектив майже на 1000 осіб з стабільною зарплатою, сплатою великих податків до бюджетів різних рівнів, будівництво по старих кошторисах (ціни на матеріали поточні).
От тоді і пишіть свої дурнуваті коментарі!!!!!!!!!!!
Відповісти
відмивне бюджетне коритце...а скільки там і як кормляться людей то є інша тєма...
Відповісти
Про яке бюджетне коритце "то є" говорите, якщо підприємство будує якісно і вчасно здає бюджетні об'єкти. Якщо Ви такі обізнані то йдіть в прокуратуру, міліцію, корупційний комітет.
Відповісти
Ви так добре проінформовані про державні махінації, можливо ви у них і замішені? Звідки така інформація?
Відповісти
Власником 86,8% акцій «Луцьксантехмонтаж №536» є член виконавчого комітету Луцької міської ради Віктор Чорнуха. Ця фірма регулярно розігрує тендери зі своєю колишньою дочірньою фірмою ТзОВ «Житлобуд-2», основним власником котрої «Луцьксантехмонтаж №536» був від початку її існування і до липня 2012 р. За участі лише цих двох компаній пройшли тендери на вартістю 34,29 млн грн. на будівництво школи, 6,99 млн грн. на будівництво житлового будинку та 7,37 млн грн. на реконструкцію відділку МВС.

Загалом за останні п’ять років «Луцьксантехмонтаж №536» виграв тендерів на 450,53 млн. грн., а «Житлобуд-2» – на 323,99 млн. грн.
Відповісти
Чим вас "зобідило" акціонерне товариство «Луцьксантехмонтаж №536»? Невже це товариство перейшло вам дорогу, перехопило якийсь тендер? Чи може "жаба" давить?
Цікаво, що ви за підприємство, що так добре володієте цифрами?
Відповісти
Тендер-прозора процедура. Підприємство ПАТ "Луцьксантехмонтаж № 536" володіє необхідними виробничими ресурсами (кваліфікований персонал, основні засоби, репутація підприємства). І якщо Вам відомо "Хісторія" то після кожного збудованого бюджетного обєкта проходить ревізія державних органів по цьому будівництву як на місцевому так і на державному рівні. Податки підприємство платить в місцевий бюджет і не маленькі податки, які дають змогу здійснювати державі фінансування.
Відповісти
Віктор Чорнуха не є членом виконавчого комітету Луцької міської ради. У вас застаріла інформація, він написав заяву про вихід. А ось в лавах виконкому міськради зараз перебуває Богдан Климчук, який балатується разом з Чорнухою по одному округу № 38 до обласної ради. Що він зробив за цей проміжок часу? Як змінив місто? А чи це не його такі обізнані агітатори поливають брудом Чорнух? Простим людям такі цифри не відомі.
Відповісти
верне на тендерене..хоч на "азов" переведе..благодійники хр..читайте там багато інформації з минулих років про чудо волинських курченків..знову перезагрузка?
Відповісти
А Ви, "хай" навчіться висловлювати свою думку, бридко читати ваші коментарі!
Відповісти
стараєтесь щось моделювати з лозунгів кинутих ще при тих совєтах і розгоргутих по новій при цих..де в вас думка?це не властиво ретрансляторам..в тому і вся суть..викрутити-перекрутити-ось хлібець ваш.а може так просто щоб легше спалось..
Відповісти
це все є у відкритому доступі.з відкритих бюджетних джерел.простим людям ви "шанувальники вищих істот " виділили роль рабацяг .якім крім прохідної олігофренів більш нічого і не треба..стабільна їжа ..мол..хаашо..а там хай кінь думає в нього голова велика..хозяїн калхоза все порішає..іді работай..рекомендую гугл..там все є за останні років пять..жаль що ярема став яремою..але ..але..
Відповісти
Як гарно Вас мама навчила, розмовляти, висловлювати свою думку, Ви напевно не одні штани протерли? Ви нахаба, таких як Ви, точно до влади пускати не можна. Ви що, важаєте, що "роботягою" бути соромно?
Ймовірно Ви-нахаба, працюєте самі на "хозяїна калхоза",бідненького заставили стільки інформації перелопатити аж за п'ять років.
Відповісти
цього року..весною..
Відповісти
Ви це про Богдана Климчука? Який хоче стати депутатом, щоб підняти своє туристичне агенство, та відправляти високопосадовців-депутатів в турне-"Автопробіг"
Відповісти
те коли вийшов і куди чорнуха..члени..міськвиконкому..крепкі гаспадарникі...вже є приклади на жаль площ з високою концентрацією панімающого насілєнія і вєчних крепкіх ГАСПАДАрників та не побоюсь цього слова- проффесіАналів..мало?тут потрохи неспішащось задавним щось підкрасим?бабло є не вийде то спригнем в Гондурас?
Відповісти
Чого Ви всі базікаєте, люди самі знають кому за кого голосувати, а ви б зайнялися своєю роботою, а не поливали брудом людей.
Відповісти
Про яку нову Україну у європейському складі, ми мріємо, замість того, щоб працювати, усі сидять в інтернеті і пишуть гидкі коментарі у робочий час. Від такої праці, наші мрії залишуться лише мріями, і не зможуть збутися. Насамперед потрібно шукати недоліки в собі:" В чужом глазу соринку видим, в своем бревно не замечаем" У такий час, коли в Україні проходить віна, люди повинні бути добріші.
Відповісти
апуть аби не били?
Відповісти